Stichting Team Roan helpt minderbedeelden | Geld inzamelen
 
 

Stichting Team Roan helpt minderbedeelden

Team Roan zet zich in voor jongeren en minderbedeelden gezinnen

Veel kinderen, tieners en volwassene zijn vaak afhankelijk van anderen omdat ze thuis of elders wat missen. Wij van Team Roan proberen met sporten, uitstapjes, culturele vormingen en onderlinge groepsgesprekken te achterhalen waar het fout gaat. Ondanks dat dit onze taak niet is weten wij uit ervaring dat ze sneller tegen een vreemde praten dan tegen ouders of een therapeut.

Wij willen ze structuur bieden. Zodra wij merken dat door ons hulp er verbeteringen plaats vinden in hun leefwijze willen wij ze daarvoor kunnen belonen. Uit ervaring weten wij dat dit motiverend werkt. Dat kan op verschillende manieren. Zowel i.v.m sporten als activiteiten buiten ons sport om.

Nu willen wij een leerzaam project aan gaan waar we ook met zijn allen in de toekomst veel plezier aan gaan hebben. Zodat ze ook weten dat ze beloond worden voor de vordering die ze maken. Nu hadden wij een voorstel gedaan om een motor kruiser te gaan kopen voor de jeugd groep, dat kan variëren van 5 tot 17 jaar. De actieve deelnemers aan het project geschied vanaf 12 a 13 jaar.

Toen ik dit voorstel deed waren ze allemaal erg enthousiast. Wij hebben een bepaald bedrag maar komen jammer genoeg te kort. We hebben er een gezien waarvan de prijs 6000 euro is. Het transport kost 800 euro. We hebben al contact gelegd met andere bedrijven die in de scheepvaart zitten, Fam Bieleveld heeft ons al toe gezegd om ons de verf benodigheden te sponsoren. Er zullen altijd wel wat ander spullen gehaald moeten worden om dit te realiseren. Daarom vragen wij een totaal bedrag van 7500 euro. 6000 euro voor de boot en 800 euro voor de transport.
De boot licht namelijk in Nederhorst den Berg.

Garage AP Autos uit Terneuzen zal de motor voor zijn rekening nemen, dus de grootste kosten zullen voor ons gedekt zijn. Alleen de aanschaf van deze mooie boot is voor de stichting te kostelijk vandaar deze oproep.

Een bijzaak van onze stichting is dat ook de minderbedeelden groepen, families, broers en zussen of zelfs ouders die een gehandicapte in de familie hebben ook is kunnen genieten zonder zich zorgen te maken om een dure vakantie. Wij hopen hiermee een steun te zijn, en de mensen te motiveren.

Met vriendelijke groet,

Team RoanEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.