Stichting Sinterklaassprookje Franeker

Stichting Sinterklaassprookje Franeker | Geld inzamelen
 
 

Stichting Sinterklaassprookje Franeker bestaat sinds 1949.

De opzet van de Stichting is om voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen uit de gehele gemeente rond Sinterklaas een voorstelling te verzorgen. In theater de Koornbeurs te Franeker willen we de kinderen in aanraking laten komen met cultuur en het theater. Jaarlijks wordt er in de laatste week van november voor in totaal bijna 2000 basisschool leerlingen een voorstelling gegeven. Een hele organisatie, welke volledig door vrijwilligers wordt ingevuld. Van grimeurs tot decorbouw en van acteurs tot de kleedsters. Vele mensen zijn al vanaf maart druk bezig om alles eind november op en top op de planken te krijgen. 

Sinds drie jaar hebben we ook een speciale middagvoorstelling voor doelgroepen. Deze middag wordt erg prositief ervaren en beleefd. Daarnaast is er nog steeds een avondvoorstelling voor belangstellenden.

 

We hebben een jubileum van 60 jaar en 70 jaar Sinterklaassprookje gevierd en we zouden het allemaal super vinden om ook een 80 jarig jubileum te mogen vieren. Om dit mogelijk te maken hebben we iedereen nodig die het Sinterklaassprookje Franeker wilt sponsoren! 

Helpt u ons?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 167,00