Stichting Samen en Gezonde Leefstijl

Stichting Samen en Gezonde Leefstijl | Geld inzamelen
 
 
Donaties voor Stichting Samen en Gezonde Leefstijl

Stichting Samen en Gezonde Leefstijl wacht op uw donaties!

Stichting Samen en Gezonde Leefstijl is een onafhankelijke organisatie. Wij bieden alle mensen in Nederland een andere soort leefstijl en vernieuwing aan in hun leven.

De stichting is opgericht om mensen te ondersteunen in het beleven van een kwalitatieve bestaan door hen voor te lichten.

Met uw gift/donatie kunnen wij dat voor elkaar krijgen.

Mehmet Gunes
31-05-2020

De missie Compassionate Hands richt zich op de inzet van Samen en Gezonde Leefstijl om het verschil te maken: hoop brengen aan kinderen in nood door de toegang tot voeding, sanitaire voorzieningen en onderwijs te verbeteren. Onze Stichting Samen en Gezonde Leefstijl streeft ernaar om vanaf 2018, vanaf het begin van onze compassievolle handenmissie, niemand hoop te geven en het leven van anderen te verbeteren. Meelevende handen worden ondersteund door vrijwilligers, medewerkers van de Stichting als vrijwilligers, zakenpartners en klanten in hun carrière. We leveren alle hulp en donaties aan de behoeftigen in de wereld met onze slak genaamd "Laat uw bijdrage een druppel zijn. Samen maken we het verschil.

This action was organized to create living spaces for people who do not meet the conditions of life in the world, to help them not to stay pain, to contribute to their health in a donation way. Our goal is to touch the lives of 5 million people. Contributing to the average person's appreciation of the standard of living as € 10.


0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.