Stichting Nationale Kringloopbon | Geld inzamelen
 
 

Stichting Nationale Kringloopbon

Steun deze duurzame kadobon en bouw mee aan een meer circulair Nederland

Wist je dat de meest vervuilende gewoonte van de Nederlanders niet vleeseten of autorijden is, maar het kopen van nieuwe spullen? Dat terwijl er al zoveel mooie spullen in Nederland liggen te wachten op een nieuwe bestemming; bij de Nederlandse kringlopen.

Stichting Nationale Kringloopbon wil graag de Nederlanders over de drempel helpen door een kadobon voor de Nederlandse kringlopen te ontwikkelen. Want als je zo'n bon krijgt dan moet je wel een keer gaan kijken toch?

Hoe werkt de bon?

Zodra de bon eenmaal is ontwikkeld kun je hem via www.nationalekringloopbon.nl kopen (of kado vragen) en het tegoed daarna in delen uitgeven in zoveel mogelijk kringloopwinkels in Nederland. De bon zal worden gemaakt van duurzaam olifantsgras papier en er zal ook een digitale variant beschikbaar zijn.

Wat kan ik doen?

Om zo'n bon te ontwikkelen heb je een aantal dingen nodig; een veilig transactieplatform waar de tegoeden op bewaard worden, een website en een verzendservice foor fysieke en digitale kaarten. Dit alles samen kost ongeveer €20.000.

Het gaat voorbij aan het doel van de Nationale Kringloopbon om dit bedrag aan de kringlopen te vragen; wij willen hen tenslotte helpen om te groeien zodat er nog meer spullen hergebruikt kunnen worden. Daarom stellen we graag aan jullie de vraag: helpen jullie mee deze bon te realiseren?  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%