Stichting Morrison, dagbesteding | Geld inzamelen
 
 

Stichting Morrison, dagbesteding

Een mobiele, magische tovertafel voor onze talenten

Het initiatief komt van Peter en Petula Hali, oom en tante van Morrison, een jongen met autisme. Al gauw werd het ons duidelijk dat het lastig is een geschikte dagbesteding voor hem te vinden. Dit gaf ons de motivatie om voor Morrison en vele andere een veilige en leerzame plek te creëeren. De dagbesteding is voor mensen die een beperking hebben en niet in het reguliere arbeidsproces kunnen meedraaien, hieronder valt verstandelijke beperking, autisme en NAH (niet aangeboren hersenletsel). Werkplekken zijn momenteel overvol waardoor helaas veel van deze mensen thuis zitten. Maar ook de afstand naar een dagbesteding kan hierbij een struikelblok zijn. Gezien de leeftijd, is Morrison op dit moment nog niet geschikt om deel te nemen aan onze dagbesteding. Wij hopen Morrison in de toekomst te kunnen verwelkomen in een veilige en prettige omgeving om zijn talenten te kunnen ontwikkelen.

Bij Stichting Morrison creëeren we een sfeer waar mensen zich veilig voelen, uitgedaagd en geprikkeld worden om zodoende hun eigenwaarde te vergroten. 

Stichting Morrison biedt diverse werkzaamheden aan zoals tuin- en creatieve werkzaamheden, theateractiviteiten maar wij willen graag meer bieden aan onze talenten: een mobiele, magische (interactieve) Tovertafel. 

De tovertafel is hiervoor bij uitstek geschikt, omdat die inspeelt op de zintuigen, uitnodigt tot bewegen, stimuleert, prikkelt en bovendien leuke interactie teweegbrengt. De Tovertafel stimuleert actie-reactie zonder ingewikkelde handelingen. Wij kijken naar wat onze talenten nog wel kunnen, waar ze van genieten en ontplooien. Wat zou het geweldig zijn als we zo'n Tovertafel ook voor onze talenten kunnen realiseren! 

Iedereen die 1 t/m 200 euro doneert, ontvangt een leuke foto per mail. 
Iedereen die 201 of meer euro doneert, ontvangt een klein presentje zodra het eindbedrag is gehaald. 

Alle bijdrage, van klein tot groot, worden met liefde ontvangen! En alle sponsoren zullen geëerd worden op een mooie plek in de hal. 

Volg ons op facebook voor alle ontwikkelingen. 

Stichting Morrison
Heidebloemstraat 15
5482 ZA Schijndel
073 22 000 98
info@stichtingmorrison.nl
www.stichtingmorrison.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 40,00
Doel: € 10.594,00
0%

Deze actie is gesloten.