Stichting Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens | Geld inzamelen
 
 
Stichting die zich inzet voor kinderen die een trauma hebben of langdurig ziek zijn

"Stichting Kinderdroomwens is een stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling.

Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven." 

De stichting organiseerd meerdere keren per jaar  verschillende activiteiten waaronder Kanjerdagen,vliegdagen,jongeren-bootcamps,  familieweekenden etc. en ook laten zij droomwensen in vervulling gaan. 

Mijn dochters en ik hebben persoonlijk mogen ondervinden wat een warme organisatie het is.

Wij waren ook 1 van de gezinnen die mee mochten met een familieweekend,waar we onder andere leerden dat we niet alleen staan in moeilijke situaties. Waar we vriendschappen sloten en ons ei kwijt konden in een veilige,warme,vertrouwde omgeving. Waar mijn kinderen lol konden trappen met de andere kinderen die aanwezig waren en waar we weer de kracht kregen om door te gaan.

16 juni is er weer een kanjerdag waar wij ook weer  voor uitgenodigd zijn. Mijn dochters kijken er enorm naar uit. Een dag waar ZIJ de hoofdrol spelen ,samen met alle andere kinderen die er zijn.

Wat zou het geweldig zijn als ik die dag een mooi bedrag mee zou kunnen nemen voor de stichting,als dank voor wat ze voor ons hebben gedaan,maar ook zodat  ze nog veel meer kinderen en gezinnen kunnen helpen !

Alvast heel erg bedankt... namens mij en mijn dochters,  maar ook alvast namens de stichting en alle kinderen die geholpen kunnen worden

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 10,00

Deze actie is gesloten.