Stichting Haarwensen | Geld inzamelen
 
 

Stichting Haarwensen

Doneert u ook aan Stichting Haarwensen? Geef deze kinderen weer een mooie volle haardos!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Natascha en ik wil graag een steentje bijdragen aan Stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen is een prachtige organisatie die zich inzet voor kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn geworden. Deze kinderen zullen er vaak alles voor over hebben om weer met een mooie volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Hier zitten geen kosten aanvast voor de ouders en familie van deze kinderen.

Voor ons is het vaak vanzelfsprekend dat we een volle dos haar op ons hoofd hebben, maar wat nou als dit niet zo is? Wat nou als al het vanzelfsprekende ineens niet meer vanzelfsprekend is maar een wens? Een zelfverzekerd gevoel en een lach bij een kind is zo belangrijk voor zijn perspectief op het leven en zichzelf. Laten we er samen voor zorgen dat deze kinderen weer kunnen doen wat ze willen zonder na te denken over hun ''voorkomen''.

Vindt u dit net zo belangrijk als ik? Doneer dan via mijn crowdfunding om Stichting Haarwensen te steunen.

Helpt u mee om deze kinderen weer met en mooie haardos rond te laten lopen zodat ze weer durven te stralen?

Liefs Natascha,

Miss Intercontinental Drenthe 2017 & 2Finaliste Miss Intercontinental of the Netherlands 2017Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.