stichting Culemborg Toegankelijk

stichting Culemborg Toegankelijk | Geld inzamelen
 
 

Stichting Culemborg Toegankelijk is een platform van en voor stadsgenoten met een beperking. Bijvoorbeeld mensen die minder valide, slechthorend of visueel beperkt zijn. Stadsgenoten met een mentale beperking of ouderen die (tijdelijk) minder mobiel zijn.

Wij willen dat de voorzieningen in Culemborg voor al deze mensen toegankelijk zijn en blijven zodat al deze mensen in onze stad ook echt kunnen meedoen.

Om dit doel te bereiken, adviseert Stichting Culemborg Toegankelijk gevraagd én ongevraagd het college van B&W en de gemeenteraad over een inclusief Culemborg waar iedereen (met lichte of zwaardere beperking) volwaardig kan meedoen. Ook gaat de Stichting Culemborg Toegankelijk op bezoek bij winkeliers, woningbouwvereniging en openbare instellingen om hen te adviseren over het toegankelijk maken van winkels, woningen en voorzieningen.

Draagt u ons initiatief een warm hart toe?  Uw donatie is van harte welkom. Dank u!

Via onze website en Facebook-groep vragen we aandacht voor het belang van een toegankelijk Culemborg. Wil jij met ons meedenken over hoe we onze stad toegankelijker kunnen maken? Of heb je concrete ideeën ter verbetering van voorzieningen? Neem dan contact op met én volg vooral onze Facebook-groep Culemborg Toegankelijk.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.