Stichting BeSt | Geld inzamelen
 
 

Stichting BeSt

Doneer aan Stichting BeSt!

Stichting Betrokken Student is opgericht in 2004 en is een samenwerking tussen het Rotterdamsch Studenten Corps en de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereniging. 

Het doel van de stichting is het leveren van een maatschappelijke meerwaarde voor de stad Rotterdam. Deze meerwaarde beslaat enerzijds de ontwikkeling en uitvoering van eigen projecten en anderzijds het geven van bijstand, al dan niet financieel. De stad, kinderen en de buurt zijn onze uitgangspunten. 

Commissies van capabele studenten die zich hebben onderscheiden in de vorm van maatschappelijke betrokkenheid, studieresultaten, competentie  en verenigingswerk, ondersteunen ieder evenement op maat. Hedendaagse commissies die zich hiermee bezighouden zijn de Stichting BeSt commissie, de Sint Nicolaas intocht commissie en de Collecte commissie.  

Het bestuur van Stichting Best bestaat uit leden van het College van Senaat en Bestuur van het Rotterdamsch Studenten Corps en van het bestuur van de Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereniging. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 180,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.