Stichting Be Safe | Geld inzamelen
 
 

Stichting Be Safe

Meetellen in een werkproces helpt vluchtelingen sneller wennen aan hun nieuwe leven.

Wie zijn wij?

Stichting Be Safe is een Landelijke Stagebureau die maatwerk biedt voor nieuwkomers met een status. De diensten van Stichting Be Safe zijn gericht op integratie, op gebied van stagebemiddeling (vrijwilligerswerk), (Nederlandse) taalcursussen, kookworkshops en sportactiviteiten. Daarnaast speelt het leer/werkbedrijf een substantiële rol op sociaal en maatschappelijk gebied, door integratie- en participatieplaatsen te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Stichting Be Safe biedt kwalitatieve dienstverlening en service voor de nieuwkomers als voor de leer/werkbedrijven. Stichting Be Safe onderscheid zich door de resultaten, professionele en persoonlijke benadering, groot netwerk, kennis van diverse doelgroepen, culturen en talen. Wij hebben een breed netwerk van werkgevers, kennis van de arbeidsmarkt en gekwalificeerd personeel. Wij bieden voor elke vraag een passende oplossing.  De medewerkers van Stichting Be Safe zijn gediplomeerde en ervaren Sociaal Pedagogische werkers en Arbeidsbemiddelaars die zich volledig inzetten voor onze kandidaten. Hierdoor kunnen complexe hulp vragen zonder enige aarzeling worden opgepakt. Stichting Be Safe luistert naar de wensen van de klant en zet de beste vormen van dienstverlening in.

Waarom uw steun nodig?

 – Uw donatie komt geheel ten goede aan de cliënt, denk aan bijvoorbeeld: materialen, onkosten vervoer, deskundige trainers, begeleiding etc.
– Voor het opzetten van diverse projecten, denk daarbij aan sportevenementen, taalcursus & kookworkshop, Creatieve Workshops en individuele trainingen gericht op het participeren van de cliënt om verder te kunnen groeien in onze maatschappij.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 389.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.