stichting Amurang Indonesië

stichting Amurang Indonesië | Geld inzamelen
 
 
Sulawesi Indonesië weeshuis

Dag lieve mensen!

Mijn droom is uitgekomen.

Op 22 Januari ga ik vanuit mijn opleiding: Specialist mode en maat kleding naar Surabaya, Java (Indonesië) om mijn steentje bij te dragen.

helaas hebben vele kinderen daar niet de mogelijkheid om net als ons een studie te volgen of ouders of een eventuele voogd die de leerlingen kunnen helpen. Zij hebben een kansarm verleden en daarom gaan wij ons best doen om dat te veranderen naar een kansrijke toekomst!

vandaar dat mijn mede leerlingen en ik naar Indonesië gaan zodat wij lessen gaan geven vanuit onze opleiding, Het naaiatelier project zit nog niet in het weeshuis in Surabaya. Om het naaiatelier project te vergrootten ga ik dat opstartten. Ik ga daar een atelier opstartten dus heb ik een bedrag nodig om onder andere stoffen, verschillende naai machines, fournituren en inrichting te kunnen betalen.

Als ik na de twee maanden Surabaya verlaat komt er een nieuwe student om de lessen voort te zetten.

Ik heb onwijs veel zin om mijn passie voor naaitechnieken en creativiteit over te mogen brengen op de leerlingen. En ik weet zeker ook veel van de leerlingen te  leren.

Het zou echt super zijn als jullie hun toekomst een stukje verder zouden willen helpen.

alle kleine beetjes helpen.

Het bedrag wat uw doneert gaat geheel naar het Naaiatelierproject. mijn reis, onderkomen etc wordt natuurlijk volledig door mij betaald.

met vriendelijke Groet,

 

Anne MerkuurEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

20 donaties
€ 205,00
Doel: € 750,00
27%

Deze actie is gesloten.