Steuntje in de rug voor ons gezin.

Steuntje in de rug voor ons gezin. | Geld inzamelen
 
 

Mijn man is vroeg zijn vader kwijt geraakt. en heeft sinds dat we samen kinderen hebben gekregen het enorm moeilijk mee en kampt met de ene depressie na de andere depressie en zit er nog steeds in en hebben nu 800 in de maand minder omdat hij daardoor zijn baan is kwijt geraakt.

Ze zeggen 7 vette jaren, 7 magere jaren nou we zitten in een dikke vette magere jaren. Er komt altijd een lichtje aan de einde van de tunnel nou mooi niet onze tunnel is zwart. Onze auto is afgebrand, daarna een auto afgekeurd, alles wat in huis kapot kan. Gaat ook kapot!!!! Als klapper op de vuurpijl heb ik belastingdienst verkeerd ingevuld en moeten van een paar jaren toeslagen terug betalen. 

We kunnen nooit een keer auto in stappen en de voordeur dicht doen en de ellende achter ons laten. op 1 fiets gaan we niet heel ver komen. Of even op vakantie gaan even lekker de kids kunnen laten genieten.

vooral de stress met de belastingdienst geeft weerslag op zijn mentale toestand. wij willen dat graag oplossen zodat we weer aan onze toekomst kunnen bouwen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.