Steuntje in de rug voor mijn moeder

Steuntje in de rug voor mijn moeder | Geld inzamelen
 
 
Steuntje in de rug voor mijn moeder vanwegens schulden

Hallo lieve mensen, ik wil graag mijn moeder helpen omdat ze het financieel niet breed heeft daarnaast heeft ze ook schulden en komt daarom vaak niet rond ze heeft per maand €200 euro te besteden omdat ze veel rekeningen niet kan betalen heeft ze schulden opgebouwd. Ik wil graag mijn moeder helpen en elke euro die gedoneerd word ben ik jullie ap dankbaar voor. 

Mijn moeder is een hele lieve vrouw die veel doet als moeder voor mij en voor de mensen die om haar staan ze heeft ook 2 kinderen verloren en was vroeger en nu nog steeds daar kapot van. Ze wil dolgraag een keer op vakantie vertelde ze mij want ze is al meer dan 10 jaar niet op vakantie geweest of naar een leuk park gegaan omdat ze het geld er niet voor heeft ze schaamt zicht tegenover mij en wilt dat we met ze alle op vakantie kunnen en genieten. Ze heeft schulden opgelopen doordat ze vroeger een eigen zaak had maar haar ex man had schulden opgebouwd door vaak niet de huur te betalen hij heeft haar er toen voor laten opdraaien en uiteindelijk was mijn moeder radeloos en wist niet meer wat ze met haar leven aan moest en was toen gevlucht toen ze terug kwam in Nederland waren de schulden erg hoog en ze moest onder bewindvoerder. 

Lieve mensen ik vraag jullie hulp zodat mijn moeder uit de schulden kan zijn en op vakantie kan zodat ik haar gelukkig kan zien want ik zie dat ze kapot gaat van de pijn daarnaast is mijn moeder ook ziek en kan daarom ook niet werken. Ze is aan één kant van haar oog bijna blind ze kan maar 10% kijken met haar linker oog en haar rechter oog is 70%. Mijn dank is erg groot aan jullie ik wil graag dat mijn moeder schuld vrij is en dat ze uiteraard een keer op vakantie kan. Door jullie hulp kan mijn moeder uit de schulden en een mooi leven lijden natuurlijk 

Met vriendelijke groeten Sabrina Margriet Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.