Steuntje in de rug na ellendige tijd!

Steuntje in de rug na ellendige tijd! | Geld inzamelen
 
 

Lieve dames en heren,

Wegens grote veranderingen binnen de woonomstandigheden van een lief gezin, wil ik dit gezin een steuntje in de rug bieden.

Korte uitleg: Wegens financiële problemen, kon dit gezin uit Rotterdam de financiën niet meer overzien en hebben zij er wijs voor gekozen een bewindvoerder te nemen. De bewindvoerder heeft meerdere afspraken gemaakt met de verhuurder van hun (particuliere) woning. Helaas heeft hij zich niet aan deze afspraken gehouden, waardoor het gezin binnen twee weken werd ontruimd uit hun vertrouwde woning.

Moeder heeft gelukkig via een makelaar een woning kunnen regelen waar zij per direct in konden trekken, hiervoor heeft zij veel op moeten geven. Zo heeft zij haar auto moeten verkopen (waarmee zij van- en naar werk reist), verschillende spullen naar een pandhuis moeten brengen en leningen bij familieleden moeten afsluiten om de borg en onvoorziene plotselinge kosten te dekken.

De huur van hun huidige woning is ook erg hoog € 1000,-, waar zij het geld eigenlijk niet voor hebben. Toch proberen zij zich een baan door deze oneerlijke woningmarkt te werken en hopen zij spoedig een sociale huurwoning te kunnen huren.

Van de gemeente krijgen zij weinig tot geen steun en worden zij gezien als "zelfredzaam". Echter probeert het gezin van minder dan € 200 per maand rond te komen.

Met een baby op komst, en deze omstandigheden hebben zij nog geen baby-uitzet kunnen aanschaffen.

Ik hoop op deze manier wat in te kunnen zamelen om de leningen bij familieleden voor hen af te kunnen betalen, een baby-uitzet te kunnen aanschaffen en de huur een aantal maanden vooruit te kunnen betalen zodat hen hier even niet naar om hoeven te kijken.

Iedere euro helpt en wordt gewaardeerd! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.