Steun Werkreis Roemenië Jeugd ForwardGrace

Steun Werkreis Roemenië Jeugd ForwardGrace | Geld inzamelen
 
 
Steun de Jeugd van Forward Grace om een verschil te maken!

(Ons streefbedrag is aangepast naar 1000,- ipv 2500 omdat we inmiddels al een groot bedrag ook met andere actie hebben binnen kunnen halen. Steun ons met het laatste stukje!!!)

Wij, de jeugd van evangelische gemeente Forward Grace uit Zwijndrecht, bezoeken eind april Roemenië. Met zendings- en hulporganisatie Somebody Cares gaan we naar verschillende zigeunerdorpen. Hier willen we aan mensen laten zien dat God van hen houdt en hen waardevol vindt.

Kinderprogramma's

We trekken naar dorpen waar Somebody Cares onderwijsprogramma's ondersteunt en organiseren daar programma's voor kinderen. In onze reis zal dat een programma met verhalen, knutselen en sport en spel zijn. We bezorgen kinderen die niets hebben een onvergetelijke middag.

Bouwprojecten

We zullen ook meewereken aan bouwprojecten. Veel zigeuners wonen in huisjes van leem en zonder goede vloer of dak. Vorig jaar hebben we gebouwd aan een dak. In samenwerking met de lokale zigeuners bouwen we aan hun huizen.

Dit jaar gaan we electra aanleggen in zigeunerhuisjes en betonvloeren storten in huisjes die alleen maar een vloer van zand hebben. Het mooie van dit project is dat we hierin samenwerken met de bewoners. Zij bouwen mee en wij ondersteunen hen door mee te bouwen en het verschaffen van materialen. We zijn er voor de mensen daar, maar geloven dat we zelf ook veel kunnen leren.

Bouw met ons mee door uw gift

De deelnemers aan de reis betalen hun reiskosten helemaal zelf. Door sponsoracties  en deze internetactie  willen we geld inzamelen voor de projecten die we gaan ontplooien. Aan u willen we een bijdrage vragen voor de materiaal- en bouwkosten. In totaal verwachten we een bedrag van €2.500,- nodig te hebben om de activiteiten en bouwkosten te kunnen betalen. Alles wat meer binnenkomt, komt ten goede aan de overige projecten van Somebody Cares.

Met onze rijkdom kunnen we van waarde zijn voor de allerarmsten!

We hopen dat u ons wilt steunen met uw gift. U kunt ons steunen door op de "doneer-knop" te klikken en uw gift via ideal over te maken.

Voor meer informatie over onze gemeente: www.forwardgrace.nl

Voor meer informatie over Somebody Cares (de stichting waar we naar toe gaan): www.somebodycares.nl

U kunt uw gift ook overmaken naar NL78 RABO 0166 87 8421 t.n.v. Stichting Forward Grace o.v.v. Gift Roemeniëreis. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 1.351,00
Doel: € 1.000,00
135%

Deze actie is gesloten.