Steun voor de fam. Van Meerten

Steun voor de fam. Van Meerten | Geld inzamelen
 
 

21-02-'23. Jan heeft de screening gehad. Dat ging sneller dan verwacht en dus mocht hij na een week weer naar huis. Hij is paar dagen thuis geweest, maar gister, maandag de 20e, moest hij zich weer melden en vandaag krijgt hij de uitslag. We hopen en bidden dat die gunstig zal zijn! 

In overleg hebben we besloten om de actie op zaterdag 25 februari om 22:00 uur te sluiten. We hebben met elkaar een prachtig bedrag voor dit gezin bij elkaar gebracht. Dank jullie wel!! 

 

06-02-'23.  Jan ligt vanaf vandaag, maandag 6 februari, voor ongeveer twee weken in het ziekenhuis, voor de intensieve screening om te bepalen of hij voor een donorhart in aanmerking komt. Wilt u / wil je Jan een bemoediging sturen? Zijn adres is:

Jan van Meerten, Erasmus MC, Kamer NF809K, Postbus 2040, 3000 CA Rotterdam.

Ik laat de actie nog even open, er wordt nog steeds gedoneerd..... 

 

31-01-'23.  Ongelooflijk, wat een overweldigende storm aan donaties! We zijn er allemaal stil van.... De steen voor Jarco is inmiddels ruimschoots bij elkaar gedoneerd. Jan en Carolien kunnen nu samen met de meisjes gericht gaan uitzoeken. Zo fijn dat deze financiële last van hun schouders af is! Maar....binnenkort komen er nog meer, met name medische, kosten aan. Jan moet binnenkort naar het ziekenhuis in Rotterdam, een eind van huis, waar hij twee weken zal moeten blijven. Aangezien zowel Jan als Carolien nu niet kunnen werken is er dus ook veel minder inkomen.

We merken dat de mensen dit gezin graag willen steunen. We gaan door met deze actie, zodat we ook bijv. in reiskosten en kosten voor het levensonderhoud kunnen voorzien. Want, zoals Jan zei, de God van Elisa leeft nog!! De olie vloeit nog rijkelijk.....

 

28-01-'23.  Jan & Carolien, Hannah en Rosaline van Meerten moesten in juli onverwacht afscheid nemen van hun geliefde zoon en broer(tje) Jarco. Hij werd slechts 7 jaar. Twee dagen na de begrafenis werd Jan in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis opgenomen. Hij bleek ernstig ziek. De zorgen zijn nog niet voorbij voor dit getroffen gezin. Wij kunnen de ziekte niet wegnemen, maar willen d.m.v. deze doneeractie het gezin financieel ondersteunen zodat ze een mooie steen voor Jarco kunnen uitzoeken. Helpt u/help jij mee? 

Alvast heel hartelijk dank voor uw donatie! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1795 donaties
€ 39.740,00

Deze actie is gesloten.