Steun Stichting Lourdeswerk Lingewaard

Steun Stichting Lourdeswerk Lingewaard | Geld inzamelen
 
 

Organisatie 

Stichting Lourdeswerk Lingewaard is ruim 60 jaar geleden ontstaan uit diverse Lourdeswerkgroepen binnen de gemeente Lingewaard. Twintig jaar lang organiseerden Ria Vos en Annelies Mulder een jaarlijkse bedevaart naar Lourdes met een groep van ongeveer 50 pelgrims. In 2020 kregen ze hiervoor een lintje en werden onderscheiden in de orde van Oranje Nassau.  

Sinds 2021 heeft de volgende generatie het overgenomen en zijn we een stichting geworden. Het bestuur bestaat uitsluitend uit vrijwilligers die dit een warm hart toedragen. Het hoofddoel van stichting is het bevorderen van de mogelijkheid om zieke mensen een compleet verzorgde bedevaart naar Lourdes te laten ervaren. Daarnaast organiseert de stichting ook andere activiteiten zoals bijeenkomsten, dagtochten, vieringen en minibedevaarten. Hierbij staat het ontmoeten en verbinden van mensen centraal. Iedereen is welkom. 

Helaas hebben wij als nieuwe stichting beperkte (financiële) middelen om onze herkenbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Wij vinden het belangrijk dat het geld wat gedoneerd is zoveel mogelijk terug te geven aan de gemeenschap.

Het doel van deze doneeractie is dan ook om materialen kopen voor de herkenbaarheid en zichtbaarheid van de nieuwe stichting, maar ook veiligheid van onze vrijwilligers wanneer zij namens de stichting actief zijn. Dit voor en tijdens georganiseerde activiteiten zoals; bijeenkomsten, collecteren, dagtochten maar ook voor de ondersteuning en promotie van de nieuwe stichting. Door toename van deze herkenbaarheid hopen wij nog meer mensen binnen de gemeenschap te bereiken met onze activiteiten en hopelijk mag uit bloeien naar mooie onderlinge sociale netwerken.   

Middelen 

De middelen die wij voor de herkenbaarheid en zichtbaarheid van de stichting zouden willen aanschaffen zijn: pull up banners, vlaggen, keycords, naambadges en introductie visitekaartjes.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 750,00
0%