Steun stichting haarwensen

Steun stichting haarwensen | Geld inzamelen
 
 

Stichting haarwensen schenkt haar aan kinderen die kaal zijn, bijvoorbeeld als gevolg van chemotherapie bij kanker of alopecia (kaalhoofdigheid). Haarwensen krijgt geen subsidie en is daarom afhankelijk van giften. Verzekeraars vergoeden vaak maar een klein gedeelte van een haarwerk. 

Mijn dochter krijgt sinds 2013 een haarwerk vanuit haarwensen . Ze is bekend met een medische ziekte sinds 2010 (toen 2 jaar). Wij zijn blij dat haarwensen bestaat. Stel jezelf eens voor hoe het zou zijn als je geen haar, wimpers of wenkbrauwen hebt. Het zou voor veel kinderen erg zijn als de stichting niet meer zou kunnen voortbestaan. Vandaar deze actie !

Stichting Haarwensen vreest voor haar voortbestaan. Door corona kwam er meer haar binnen, maar liepen financiële donaties flink terug. Organisatoren benaderden haarwensen voorheen om op evenementen te komen staan. Allerlei clubs, scholen en stichtingen hielden inzamelingsacties voor haarwensen, alleen dat was en is nu niet mogelijk. Het kost 1500 euro om het haar te verwerken tot een pruik. En dat geld is er niet"Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.