Geld inzamelen | Steun st. Dierenbemiddeling Europa
 
 

Steun st. Dierenbemiddeling Europa

De stichting helpt in europa om kansarme dieren een dierwaardig bestaan te geven.

De stichting wil dit jaar weer vele kansarme dieren helpen. Ze krijgen geen subsidies en zijn echt afhankelijk van donaties.

En daar willen wij hun mee helpen om het mogelijk te maken.

Vele dieren in europa leven op straat, onder vreselijke omstandigheden of hebben een bestaan bij mensen wat dieronwaardig is. De stichting probeert deze dieren, met behulp van lokale instanties te redden. Ze de medische zorg te geven die nodig is.

Ook worden er diversen castratie projecten gedaan. Voor zwerfkatten in het buitenland, maar ook zwerkatten in Nederland en voor zwangere poezen bij.mensen die een sterilisatie niet kunnen betalen.

In 2018 staat ook op het " to do" lijstje de omstandigheden, in de bij de stichting aangesloten asielen in het buitenland, te verbeteren voor een veiliger en leefbaarder bestaan. Betere verblijven, warmtelampen, vangkooien, hondenweegschaal, chipreaders, overkappingen tegen de regen en sneeuw, goede quarantaine ruimtes, meer medische zorg, warme manden, maandelijke donaties van goede honden en kattenbrokken..... en nog veel meer.

Heeft u ook een hart voor dieren en gunt u ook ieder dier een dierwaardig bestaan? HELP MEE EN DONEER....

Alvast bedankt voor uw donatie

De bewonderaars en vrienden van stichting dierenbemiddeling EuropaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 30,00
Doel: € 5.000,00
0%