Steun scouting Niftarlake naar Nawaka 2018! | Geld inzamelen
 
 

Steun scouting Niftarlake naar Nawaka 2018!

Geld inzamelen voor de waterscoutinggroep Niftarlake Breukelen naar Nawaka 2018!

De zeeverkenners + leiding(vrijwilligers) willen heel graag naar Nawaka 2018!

Wat is Nawaka 2018?

Over een jaar is het weer zover: Nawaka 2018. Het mooiste evenement voor waterscouts dat er is: 10 dagen lang zeilen, uitdagende (water) activiteiten, nieuwe vrienden maken, kamperen en zwemmen.
Wij raken er nu al helemaal ondersteboven van!
De voorbereidingen zijn in volle gang en meer dan 100 vrijwilligers zijn al bezig met het maken van programma’s, uitwerken van terrein tekeningen en het vullen van de website. Wil je weten wie dat zijn? Neem dan een kijkje in ons smoelenboek, wie weet zit er wel een bekende bij!
Deze keer vind Nawaka plaats op een nieuwe locatie, namelijk op Scoutinglandgoed Zeewolde. Ruim 4000 welpen, scouts en explorers kunnen straks met hun kano of lelievlet het Nuldernauw en Wolderwijd verkennen. Tot die tijd gaan wij verder met de voorbereidingen en hopen we jullie de komende tijd te ontmoeten op een admiraliteitsraad, de Kleine Vlootraad een ander evenement dan wel op het Nawaka zelf van 6 t/m 15 augustus 2018!

De kampprijs.

De kampprijs voor deelnemers bedraagt €285,00. (Voor welpen is dit 140,- euro aangezien zij maar de helft van Nawaka aanwezig zijn.) Dat is veel geld en daarom laten we graag zien waar we dat geld aan besteden. Zo hebben we vaste kosten die we afdragen aan Scouting Nederland, betalen we voor de overnachtingen op het Scoutinglandgoed Zeewolde en dragen we af aan de gemeente; leges, maar ook toeristenbelasting. De rest besteden we aan voeding, programma en aankleding. Kortom; alles om van Nawaka 2018 een ontzettend mooi kamp te maken.

Dit waterscoutingkamp is duurder dan een gemiddeld zomerkamp, wij willen graag dat NaWaKa voor iedereen realiseerbaar is. Daarom willen we met elkaar geld ophalen om de kampkosten te drukken.

Dit is dus de reden dat wij geld willen inzamelen om naar een leuk waterkamp toe te kunnen!

Bij het filmpje van Terugblik Nawaka 2014 zie je ongeveer waarom het voor de kinderen zo leuk om naar toe te gaan. Maar ook voor alle vrijwilligers natuurljk ook!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.