STEUN RECHTSZAAK TEGEN KLAAS DIJKHOFF | Geld inzamelen
 
 

STEUN RECHTSZAAK TEGEN KLAAS DIJKHOFF

Steun deze zaak voor een gezonde toekomst maar tegen machtsmisbruk en oneerlijke politci

Het is 5 uur ’s ochtends als ik uit bed stap.
Vastberaden om mij niet langer met een kluitje in het riet te laten sturen door VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff.

Ik sta op voor het leed dat mijn zoon is aangedaan.
Mijn gezonde zoon van 14 maanden, die twee dagen na de BMR vaccinatie doodziek werd opgenomen in het ziekenhuis.

Ik sta op voor het leed dat Thanh Hagoort is aangedaan. https://tinyurl.com/y3lv6m2g

Haar gezonde zoon van acht jaar, die drie dagen na de BMR DTP prik overleed. 

Ik sta op tegen een politicus zoals Klaas Dijkhoff.

Een politicus, die zonder enige vorm empathie en compassie schrijft over een groep ouders met eenzelfde traumatische levenservaring als ik.

Een politicus, die vindt dat hij het recht heeft mij samen met een grote groep ouders te ridiculiseren, te manipuleren en te commanderen.

Ik sta op tegen een politicus waarvan ik vind, dat hij de meest disrespectvolle brief ooit heeft geschreven in de Nederlandse politieke geschiedenis.

Zijn disrespect voor mij als ouder was voor mij de aanleiding om mijn stem te gebruiken.

Zijn onbegrip voor een grote groep ouders, die ook elke maand weer bijdragen aan zijn salaris, schreeuwde om een glasheldere reactie.

Dus schreef ik naar Klaas Dijkhoff: “je vader mag dan wel uit het leger komen, jij mag dan wel afgestudeerd zijn op oorlogsrecht, maar Ik ben niet jouw soldaat”. http://bit.do/frA3B

DE GRENS IS BEREIKT

Voor mij was op 5 mei 2019 de grens bereikt.
Op deze dag moest ik een streep in het zand trekken tot hier en niet verder.

We zijn nu bijna 9 maanden verder. 9 maanden waarin ik geleerd heb dat voor veel mensen in Nederland een grens is bereikt.

Of het nu gaat om politici, die wegkijken voor de gevaren van 5G, het grenzeloze machtsmisbruik van multinationals, het gemanipuleer tegen boeren of de enorme pensioenroof die plaatsvindt, het uiterlijke probleem is anders maar de onderliggende oorzaak is hetzelfde.

Onze wereld wordt geregeerd door (vooral) mannen, die meer liefde hebben voor hun eigen politieke agenda en hun eigen persoonlijke gewin, dan dat ze liefde hebben voor hun medemens.

Ik vind dat dit moet veranderen maar ik wacht niet langer totdat journalisten, politici of wie dan ook de misdadige praktijken tegen de mensheid stopt.

Ik verwacht het vooral van mezelf.

Ik verwacht het voor de toekomst van mijn (klein)kinderen dat ik niet langer blijf zwijgen.

Ik verwacht het voor het welzijn van de vele onterecht bekritiseerde moeders, zoals mijn eigen vrouw Loes Ruesink en Thanh Hagoort, dat ik niet langer blijf stil zitten.

Ik vind van mijzelf dat ik in actie moet komen om de ziekte uit ons systeem te halen.

Dit doe ik op mijn manier door met politici het gesprek aan te gaan. https://tinyurl.com/ve3rm94

Door vanuit te verbinding afspraken te maken en de verzwegen waarheid boven tafel te krijgen. http://bit.do/frBUP

Door politici constant te helpen herinneren aan de belofte die zij ooit hebben gedaan.

Door CEO’s van farmaceuten aan te spreken op hun onethische gedrag. http://bit.do/frBVd

En nu door volledig door te stappen nadat ik als reactie op de brief van mijn advocaat een brief van de advocaat van Klaas Dijkhoff retour ontving.

Je advocaat een brief laten schrijven, dat er helemaal geen afspraak is, is voor mij een No Go.

Mark Rutte vergat spontaan 70 burgerdoden in Irak.
Maar het kan toch niet zo zijn dat Klaas Dijkhoff:

✨ Onze mondeling afspraak van 12 juni 2019 is vergeten? http://tiny.cc/xnwjjz

✨ Mijn schriftelijke bevestiging van 15 juni 2019 is vergeten? http://bit.do/frBKf

✨ Mijn dubbele schriftelijke bevestiging in Spijkenisse is vergeten? http://bit.do/frBKD

✨ Onze email uitwisseling van eind juni is vergeten? http://bit.do/frBMk

✨ Mijn vele brieven op Facebook van de zomer is vergeten? http://bit.do/frBM3

✨ Onze ontmoeting en het vliegtuigje bij PSV-Ajax is vergeten? http://bit.do/frBPi

✨ Zijn schriftelijke bevestiging is vergeten halverwege oktober, dat hij mij alles heeft toegestuurd wat hij mij heeft beloofd? http://bit.do/frBRu

Je kan dit toch niet allemaal zijn vergeten?
Als je de beloofde bewijzen niet kan vinden, kan je het toch ook eerlijk zeggen?

Of is de waarheid dan echt zo confronterend?
Zit de Nederlandse politiek ondertussen zo gevangen in onrechtmatige afspraken met de farmaceutische industrie?

IK HEB DE PLICHT TEN OPZICHTE VAN MIJN KINDEREN

Ik vind dat ik als vader van vier kinderen recht heb op een overheid, die open,eerlijk en transparant is.

Ik vind dat ik als vader de plicht heb, ten opzichte van mijn kinderen, om onrecht en misstanden van (politieke) leiders aan te kaarten.

Dus vraag ik jullie om ook mijn missie steunen. Dit om politici te blijven confronteren wanneer zij hun afspraken niet nakomen en de verzwegen waarheid blijven verzwijgen.

Ik heb een fantastische advocate gevonden, die dit proces wel wil aangaan namens velen van ons.

Ze heeft in de komende periode hier nog tijd voor.

Ik heb met haar afgesproken dat ik voor 14 februari ga zorgen dat er 5000 euro is om dit proces te betalen.

Mocht je de financiële ruimte hebben om dit proces te steunen, dan ben ik je enorm dankbaar.  

Met gezonde groet,
Frank Ruesink

Ps 1: Doneer trouwens niet als je twijfelt aan de oprechtheid van mijn actie.

ps 2: Ik heb gekozen om het geld in te zamelen via doneeractie.nl omdat iedereen dan de voortgang kan zien maar ook anoniem kan doneren. 

Ps 3: Het is mijn intentie om zoveel aandacht te besteden aan deze actie zodat ik vrijdag mijn advocate kan bellen om te zeggen dat het ook financieel rond is.

Frank Ruesink
05-04-2020

In totaal is er nu € 7.752,67. Hiervan is nog geen bedrag over gemaakt naar de advocaat. Dit bedrag staat nog op mijn rekening te wachten om uit gegeven te worden.  


Frank Ruesink
05-04-2020

Op 30 maart hebben we nog contact gehad n.a.v. deze rechtszaaak

https://www.stop5gnl.nl/blog/2020/03/30/kort-geding-aangemerkt-als-zeer-urgent-en-gaat-door-maar-dan-schriftelijk/

We kiezen ervoor om niet te gaan voor een rechtszaak, die alleen schriftelijk wordt afgehandeld. Hierdoor mis je het debat in de zittingszaal.

 


Frank Ruesink
05-04-2020

Op 19 maart ontving ik het volgende bericht van de advocaat:

 

Goedemorgen allemaal,

 

Hoewel ik dat niet vaak doe leek het mij goed om een kort bericht aan mijn cliënten te sturen voor enige informatie. Vooreerst hoop jullie en de mensen om jullie heen in goede gezondheid zijn. 

 

Voor iedereen zijn het bijzondere tijden. De afgelopen dagen zijn wij op kantoor druk geweest om maatregelen te nemen. Deze bestaan vooral uit het inrichten van de thuiswerkplekken en het slepen met dossiers die toch nog altijd grotendeels fysiek zijn. Daarnaast hebben we afspraken gemaakt over het opnemen van de telefoon en de afhandeling van de post. 

 

Ook worden wij ontzettend veel gebeld door betrokkenen die de komende periode zittingen gepland hadden staan en door de rechtbanken waar deze zittingen gepland stonden. Daarnaast werkt het ondersteunend personeel voor alle veiligheid ook vanuit huis en werkt een deel van ons thuis waar ook de (kleine) kinderen aanwezig zijn. Dit alles kost veel tijd. 

 

We vragen dan ook begrip voor het feit dat we momenteel niet altijd direct bereikbaar zijn via de telefoon en verzoeken om bij dringende zaken een mail te sturen. In normale omstandigheden heb ik persoonlijk geen problemen met whatsapp, maar ook deze is momenteel compleet volgelopen.  

 

Alle vormen van gerechtsgebouwen zijn in ieder geval tot 6 april 2020 gesloten. Alleen zeer urgente zaken die niet kunnen wachten worden behandeld. Voorbeelden daarvan zijn zaken van kinderen waarbij een dreiging van een uithuisplaatsing is of bijvoorbeeld verdachten die gevangen zitten in afwachting van hun proces en recht hebben om die gevanghouding te laten toetsen. Ook zullen er uitspraken plaatsvinden van reeds behandelde zaken. Zoals die van de tramschutter a.s. vrijdag. Op zulke momenten wordt onder strenge regels een heel klein groepje van rechters, officieren, advocaten, slachtoffers en journalisten toegestaan in de zittingszaal en/of de zaal ernaast. 

 

Voor het overige ligt alles dus stil. En de verwachting van veel collega’s om mij heen is dat de kans groot is dat dat na 6 april ook nog het geval zal zijn. Wanneer dit gevolgen heeft voor een zitting die op dit moment gepland staat zullen we daar per cliënt persoonlijk contact over opnemen. 

 

Daarnaast zal alles dat geannuleerd werd opnieuw ingepland moeten worden. De realiteit is dat de zittingsroosters van de gerechten al zwaar overbelast waren. Dus er is een reële kans dat er veel vertraging gaat komen. 

 

Voor zaken die in de planning lagen om te worden aangebracht bij gerechten geldt ook dat men rekening dient te houden met (grote) vertraging, afhankelijk van de duur van de sluiting van de rechtbanken. 

 

Vanzelfsprekend behandelen wij alle zaken nog altijd met volle inzet en zorgvuldigheid.

Ik zal een update sturen zodra er meer informatie beschikbaar is en wens iedereen voor nu alle goeds en gezondheid toe. 

 

Voor nu hoop ik dat dit enige duidelijkheid geeft. 

 


Frank Ruesink
05-04-2020

Op 8 februaru jl. heb ik deze pagina opgezet om binnen twee weken € 5.000 in te zamelen om een kort geding te starten tegen Klaas Dijkhoff. Deze € 5.000,- was al binnen een paar dagen binnen. Echt bizar snel. Ondertussen is er zelf veel meer gedoneerd dan dat ik in eerste instantie nodig had. Met mijn advocate had ik namelijk afgesproken dat ik eerst het geld bij elkaar wil hebben voordat ik haar de opdracht zou geven. 

Nu was de afspraak dat daarna direct doorgepakt zou worden. Dit is echt niet gebeurd aangezien er grote rechtszaak bij mijn advocaar tussen doorkwam. Ik heb gekozen om dit te laten en niet te switchen naar een andere advocaat. 

Ik ken de passie bij de advocaat voor dit onderwerp. We hebben een goede verstandhouding. Ik word goed begrepen in datgene wat ik tot stand wil brengen. Daarom heb ik besloten om het af te wachten. Laat duidelijk zijn, dit duurde mij veel langer dan mij lief was. Dit heb ik ook bij één van mijn FB berichten ooit geschreven. 

Ik vind dat de waarheid al veel te lang niet wordt verteld. 


Frank Ruesink
05-04-2020

Graag plaats ik hierbij een aantal updates inzake de rechtszaak tegen Klaas Dijkhoff. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de donatie. Mijn intentie is om op basis van deze update iedereen die gedoneerd heeft precies te laten weten waar we staan. 


 

Laat een reactie achter

352 donaties
€ 9.249,00
Doel: € 5.000,00
184%

Deze actie is gesloten.