Steun Pieter voor een begin van nieuw leven

Steun Pieter voor een begin van nieuw leven | Geld inzamelen
 
 

Mijn beste vriend pieter, 22 jaar. heeft sinds 2 jaar een kind. Het was niet gepland. Toen ze 1 was zijn ze uit elkaar gegaan. Omdat het niet werkte en beide niet gelukkig waren. Hij gaf het huis en alles spullen aan z'n ex vriendin. Omdat Pieter wilt dat zijn kleine meid een goed onderdak heeft. Dus hij kon alles opnieuw beginnen. Hij heeft van huis tot huis geleefd bij zijn ouders,zus,broer.  Op dit moment woont die bij zijn vader. De afstand tussen waar die nu woont en het huis waar zijn ex vriendin/werk Is is erg ver.

sinds kort heeft die in de buurt een goeie fulltime baan gevonden bij de supermarkt waar die 6 dagen in de week werkt. Om te sparen voor zijn huis en rijbewijs, en natuurlijk voor de kleine meid. Op dit moment zit die ook nog in een thuis opleiding voor binnenhuis architect. In de avond uren zit die aan school, in de ochtend/middag werkt die. De dag dat die vrij is neemt die het vaderschap opzich. Dit is natuurlijk erg zwaar voor hem.

Na lang zoeken naar een huur appartement wat die kan betalen heeft die eindelijk sinds eergister een klein appartement gevonden. Waar hij z'n leven opnieuw kan opstarten en z'n kleine meid vaker kan zien. Helaas heeft die maar 800 euro om uit te kunnen geven aan zijn inboedel. Dit is natuurlijk niet genoeg. Het apartement is helemaal leeg geen koelkast,gasfornuis etc. Daarom vraag ik jullie hulp Ookal is het maar 5 euro. Om hem een stabiel leven te kunnen geven dat die een normale bed bank wasmaschine gasfornuis kan halen voor hem de en kleine meid.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.