Steun Pascale, Philip, Jette, Cato, Victoria,Jakob

Steun Pascale, Philip, Jette, Cato, Victoria,Jakob | Geld inzamelen
 
 
Help hen in deze moeilijke tijd

Wij staan er vaak niet bij stil - maar ons leven kan van de een op de andere dag radicaal veranderen….

Iedereen die Pascale en haar familie kent weet wat ze voor een bijzondere mensen zijn - hartelijk, geïnteresseerd in anderen, behulpzaam, vrolijk, ondernemend - allemaal zullen wij ze met andere woorden beschrijven maar toch hetzelfde willen zeggen - wat zijn ze toch voor een ongelofelijk leuk, inspirerend, lief gezin!

Pascale en John met hun 5 kinderen hadden net weer de draai gevonden na een paar heel moeilijke jaren zonder werk, ziekte en maandenlange revalidatie. John ging helemaal op in zijn nieuwe uitdagingen, Pascale was net haar eigen bedrijf aan het opbouwen naast het lesgeven aan hun kinderen - eindelijk een beetje rust in de tent.

En dan, op een gewone woensdagmiddag in oktober werd alles anders. John krijgt een hartaanval op zijn werk, hij wordt nog gereanimeerd maar zijn hersenen zijn al te beschadigd. Hij ligt nog een paar dagen in coma voordat hij op 31 oktober voor altijd zijn ogen sluit.


Over blijft een gebroken gezin -

- gebroken omdat je papa niet meer kan vertellen wat vandaag gebeurd is,
- gebroken omdat papa je nooit meer zal optillen,
- gebroken omdat jouw man je niet meer op tijd naar bed stuurt,
- gebroken omdat jouw kinderen het heel zwaar krijgen met dit verschrikkelijk verlies,
- gebroken omdat je niet weet hoe je naast het lesgeven van jouw kinderen ook nog genoeg kan verdienen om te kunnen overleven.


Ze hebben ons nu nodig

Pascale, Philip (18), Jette (15), Cato (10), Victoria (6) en Jakob (2) hebben nu onze hulp nodig. John is 6 weken geleden overleden en Pascale probeert met een ongelofelijke balansact alles draaiend te houden. Jullie kunnen je zeker een beeld vormen van wat dat betekent:

- proberen om het verdriet van jouw 5 kinderen op te vangen en hen te helpen om weer houvast te vinden in het leven zonder hun vader,
- de nalatenschap regelen,
- les blijven geven aan jouw kinderen (zij krijgen immers thuisonderwijs),
- centjes bij elkaar zoeken om voor jouw kinderen toch een kleine vreugde te kunnen maken voor Sinterklaas,
- huishouding in gang houden
- etc. etc.
terwijl je je zelf liefst in een cocon wilt terugtrekken om het verlies van je liefde te verwerken.


Steunen jullie ook dit lieve gezin?

Pascale zegt ‘wij redden het wel’, en dat doet ze zeker, ze is immers een sterke vrouw. Maar zo een herorganisatie van taken (= opeens hoofdkostwinnaar te worden) en het opbouwen van een eigen bedrijf heeft tijd nodig. Met een financiële buffer is het overleven met een minimale weduwepensioen voor een gezin met 6 personen aanzienlijk makkelijker.

Elke donatie is waardevol en wordt zeer gewaardeerd. Samen kunnen wij een verschil maken om Pascale en haar kinderen het nieuwbegin makkelijker te maken.

Alvast ontzettend bedankt en liefs,

Vrienden van Pascale, Philip, Jette, Cato, Victoria en JakobEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
88 donaties
€ 7.096,00

Deze actie is gesloten.