Steun onze expeditie 'Project Deviation'

Steun onze expeditie 'Project Deviation' | Geld inzamelen
 
 
Steun onze overland expeditie Project Deviation voor een beter leven na Lymfeklierkanker

In oktober 2010 is er bij Alex lymfeklierkanker (Hodgkin) geconstateerd. Inmiddels is Alex schoonverklaard maar de ziekte, de behandeling en nazorg heeft zowel Alex als Julia ‘getekend’, veranderd, maar ook verblijd. Daarbij heeft de ziekte, vijf jaar na diagnose, ons een nieuw doel gegeven. Een nieuwe passie. Reizen, genieten, helpen, verbeteren en teruggeven waar mogelijk!

Wie zijn wij? Wij zijn Alex en Julia, 28 en 27 jaar oud. We zijn blond. We zijn lang. 100% Nederlands. Hebben beide onze mastertitel op zak. Samen laten wij de bekende en veilige wereld achter ons om onze grote droom te verwezenlijken. Een expeditie met doel. Een goed doel. “Life After Hodgkin”. Een reis zonder einddatum, haast of verplichtingen die start in New York en via Vancouver naar het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika beweegt.

Wij hebben onze banen moeten opzeggen. Au. Hebben straks geen huis meer om naar terug te keren. Ai. Alle meubels worden verkocht. Oeps. Maar in het vooruitzicht een epische reis met doel. In september 2017 – de nationale awareness maand voor lymfeklierkanker – zullen wij onze 40.000 km lange expeditie starten in onze Toyota Landcruiser. Tijdens deze expeditie willen wij zo veel mogelijk financiële steun, internationale aandacht en bewustzijn realiseren voor verder onderzoek naar de behandeling en nazorg van het Hodgkinlymfoom. Voor de vechters die nu vechten of voor hen die het gevecht nog moeten beginnen. Laten zien dat het gevecht het altijd waard is.

Voor onze reis en haar achterliggende motivatie ligt een website ten grondslag waar wij door middel van Social Media, blogs en professionele foto- en videografie de lezers en volgers willen triggeren, informeren en overtuigen van het belang van goed onderzoek, nazorg maar ook een juiste manier van leven, eten, bewegen en het onderhouden van een positieve kijk op het leven waar tegenslagen bij horen.  


Wij zullen samenwerken met projectgroep BETER, een initiatief van verschillende ziekenhuizen in Nederland dat wordt gecoördineerd vanuit het Nederlands Kanker Instituut. De groep heeft als doel de kwaliteit en de duur van de overleving bij patiënten met een hodgkinlymfoom te verbeteren door ziekte en sterfte ten gevolge van late complicaties van de behandeling te verminderen.

Om onze expeditie goed te kunnen voltrekken en onze doelen waar te maken zijn wij op zoek naar sponsoren. Ons doel is om 10.000 euro op te halen, waarvan 40% rechtstreeks naar Projectgroep Beter zal gaan om hen te steunen in het nodige onderzoek. De overige 60% zullen wij gebruiken om de diesel voor de expeditie te betalen.

Wij hopen op uw support en danken u op voorhand voor het bijdragen aan een beter leven voor hodgkin-survivors!

Alex & Julia


www.projectdeviation.com 
www.instagram.com/project.deviation 
www.facebook.com/lifeafterhodgkin Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 3.104,00

Deze actie is gesloten.