Steun ons wondertje

Steun ons wondertje | Geld inzamelen
 
 

Ons derde wondertje

Na een volledig uitgedragen zwangerschap is ons derde wondertje met heel veel problemen op de wereld gekomen Ons zoontje ligt nu al gedurende 3 maanden op de premature afdeling aan verschillende kabels en monitors. Wat er misgelopen is tijdens de zwangerschap hebben wij nog steeds het raden naar.

Ons zoontje heeft een streptokokken infectie opgelopen , ook hebben ze bij de keizersnede verkeerd gesneden waardoor hij een snede had die gehecht geweest is op ze hoofdje vlak aan ze oor. Op die 3 maanden heeft al verschrikkelijk veel ondergaan en ons kleintje doorstaat het gelukkig allemaal vrij goed 😊

Ondertussen is hij geopereerd aan extra vingertjes wegname aan de handjes, zijn plasbuis is rechtgezet en overtollig vel aan zijn plassertje weggesneden. nu wordt hij opgevolgd voor 2 gaatjes in ze hart en wordt er onderzocht hoe dit allemaal is kunnen geboren.

ik had een normale zwangerschap , alle echo zagen er goed uit , niemand heeft ons kunnen voorbereiden op wat zou komen. Door enkel naar me zoontje te kijken beseffen wij dat we er nog lang niet zijn aan zijn medische diagnoses. elke dag hebben wij gesprekken hoe we eenmaal als we hem naar huis mogen meenemen ( hopelijk gauw) hoe wij hem het beste kunnen helpen verder te ontwikkelen.

Wij zullen hem in ieder geval met al de liefde van de wereld hem helpen samen met ze broers een mooi leven op te bouwen. we werken beide en spenderen elke vrije minuut die we hebben in het ziekenhuis. Het doet me pijn hem telkens te moeten achterlaten en tellen de dagen af om hem naar huis te kunnen meenemen.

De medische kosten reizen ondertussen de pan uit , ook betaald de ziekenkas een deel aan de kosten , het zal land duren vooraleer wij volledig uit de kosten zijn. daarom doen wij deze oproep zijn er mensen die ons een steuntje in de rug willen geven om de medische kosten te dekken alle hulp is welkom 🤗💋

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0% / 1110 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.