Help ons team in Tanzania de crisis door | Geld inzamelen
 
 

Help ons team in Tanzania de crisis door

Een kleine gift is een paar dagen eten op tafel in Tanzania.

De reisbranche is hard geraakt door corona. Sinds maart 2020 staat ons prachtige bedrijf in Tanzania helemaal stil. Alle geboekte reizen werden afgelast en onze mailbox stroomde vol met vragen van klanten. Met volle moed gingen we de uitdaging aan met ons team in Tanzania. Reserveringen annuleren, reizen uitstellen… 

Het team moest door, maar er is sinds maart geen dollar meer binnen gekomen aan inkomsten. En het is nog lang niet duidelijk wanneer mensen wel weer aan verre reizen kunnen gaan denken. Wanneer ons team weer aan het werk kan. We spreken over al bijna een jaar geen inkomen voor ons bedrijf!

We hebben tot op de dag van vandaag een deel van de salarissen door kunnen betalen en dat willen we ook graag blijven doen. Maar onze buffer wordt kleiner en kleiner en er zijn geen steunfondsen in Tanzania. Onze gidsen zijn vaak de hoofdverdieners van de familie. Niet alleen het eten moet hiervan worden betaald, maar ook schoolgeld en eventuele medische zorg.

We hebben al een heel mooi bedrag mogen ontvangen. De eerste €8000,- van deze actie is volledig naar onze medewerkers in Tanzania gegaan. 

We willen nu doorsparen voor de rest van het bedrijf. De rekeningen blijven doorlopen en steeds meer mensen willen hun geld terug van de door hun geboekte reis in 2020. Deze actie is een ondersteuning voor de vaste lasten en een manier om ons, Makasa, het team, wij zelf komende maanden te ondersteunen.

Familie en vrienden hebben laten weten graag iets te doneren aan Makasa om onze Tanzaniaanse medewerkers in hun levensbehoeften te ondersteunen, maar ook om ons te steunen. Daarom zijn we deze actie gestart.

We zijn niet gewend te vragen en doen het liever niet. Maar we weten ook dat veel mensen met veel mooie herinneringen terugdenken aan Tanzania en graag willen helpen. Ook kleine donaties zijn zeer welkom. Voor iedereen die aan ons denkt: bedankt! We waarderen elk gebaar. 

Selma Kamm
21-10-2020

Wow, wat een prachtige donaties stromen er binnen, we kunnen het bijna niet geloven. Wat een enorme steun in deze tijden. Het team in Tanzania kan de komende maanden in elk geval betaald worden, fantastisch! We sparen nog even door zodat we ook de start van 2021 zorgeloos onze lieve mensen kunnen blijven doorbetalen. Dit is echt een cadeautje in deze tijd. Dankjulliewel allemaal! 

Laat een reactie achter

152 donaties
€ 11.700,00
Doel: € 30.000,00
39%