Steun ons project op Curaçao!

Steun ons project op Curaçao! | Geld inzamelen
 
 
G FIPPS helpt kleuters bij het ontwikkelen van de grove en fijne motorriek.

Wij (Kelly en Norma) zijn twee derdejaars studenten Fysiotherapie aan de HvA. Voor onze minor gaan wij middels het G-FIPPS programma de fijn motorische vaardigheden bij kinderen helpen ontwikkelen. Dit programma gaan wij uitvoeren op de Marnixschool op Curaçao.

Voor dit programma zijn papier (uitgeprinte werkbladen) en knutselmaterialen nodig. Doordat het gaat om 180 kinderen lopen de kosten al snel hoog op, waardoor het voor de school te duur is. De school krijgt namelijk weinig steun van de overheid.

Het zou zonde zijn als de kinderen hierdoor het programma mislopen. Via deze weg hopen wij genoeg geld te kunnen inzamelen, zodat wij alsnog het project kunnen starten.

Alle kleine beetjes helpen!

 

Liefs,

Kelly en Norma

 

Wil je meer weten over G-FIPPS?

G-FIPPS is een programma om de schrijfmotoriek en de sociale communicatieve vaardigheden van kinderen (4-6 jaar) een stimulans te geven.

Dit bijzondere programma kijkt niet alleen naar de ontwikkeling van de grove- en fijne motoriek van kinderen, maar plaatst dit in het geheel van de fase van ontwikkeling waarin het kind zich bevindt. Er wordt gewerkt aan de motorische vaardigheden, lichaamsbeeld, beleving, zelfbeeld, sociaal functioneren, spraakontwikkeling en tot slot het ontwikkelen van verbeeldend spel. www.g-fipps.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 780,00

Deze actie is gesloten.