Steun ons met nieuwe dakkapel en schimmelvrij huis | Geld inzamelen
 
 

Steun ons met nieuwe dakkapel en schimmelvrij huis

Moet nieuwe dakkapel komen. Hout is helemaal verrot en schimmel komt slaapkamers in

Platdak lekt. Daardoor is alles in de badkamer stuk. De tegels laten los van de muur plafond komt naar beneden. Waarschijnlijk wordt Platdak binnenkort vervangen. Langzaam zijn we de badkamer aan slopen om hem in de toekomst weer op te bouwen. Ieder dag ben ik met schimmelreiniger in de weer. Tot mijn grote schrik kregen we lekkage in de dakkapel. Na van alles geprobeerd te hebben. Uiteindelijk plafond binnen eruit gehaald om te kijken waar lekkage zit. Alles blijkt verrot en beschimmeld. Moet helemaal vernieuwd worden kosten van alleen de dakkapel €10000

De kosten zullen dus veel hoger zijn. Maar als de schimmel maar uit de kinderkamers is en er geen lekkage meer is. Dat is voor mij belangrijkste. 

Huis zo verkopen geen optie. En dan ook geen recht op huurhuis. Ja ik weet dat sparen optie is maar dan zou ik nog zoveel jaar moeten sparen. Ik ben volledig afgekeurd vanwege meerdere chronische ziektes.   Zoveel jaar de kinderen in de schimmel. Ten einde raad. Schaamte voorbij. Wie helpt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

14 donaties
€ 155,00
Doel: € 10.000,00
1%

Deze actie is gesloten.