Steun Nederlandse toerismebedrijven in Thailand

Steun Nederlandse toerismebedrijven in Thailand | Geld inzamelen
 
 
Help twintig kleinschalige toerisme ondernemers door de corona crisis heen

Een actie om Nederlandse toeristenbedrijven in Thailand een helpende hand toe te steken. Zodat zij over een tijdje hun deuren weer kunnen openen. En doen waarin ze goed zijn: een mooie beleving in dit fraaie land aanbieden. De actie richt zich op twintig kleinschalige ondernemers, die het zwaarst zijn getroffen. 

Een keur aan Nederlandse ondernemers bouwt mee aan de toekomst van het toerisme in Thailand. Van resort- en restauranteigenaren tot uitbaters van guestthouses en touroperators. Ze werken hard, hebben iets moois meergezet en bieden volop werk plus kansen aan de lokale bevolking. 

Ook deze landgenoten ondervinden de gevolgen van de corona-crisis aan den lijve. Alleen kunnen zij geen beroep doen - in tegenstelling tot hun collega's in Nederland - op steunmaatregelen van de Nederlandse overheid.  

Hulp is daarom zeer welkom. En lonend. Want elke gift wordt omgezet in een aantrekkelijke voucher. Die tegoedbond is in te wisselen bij een ondernemer naar keuze. Als 'wij' - dat zijn er velen - straks weer naar het Land van de Glimlach kunnen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.