Steun Moti's amputatie

Steun Moti's amputatie | Geld inzamelen
 
 
Wie wil ons helpen moti zijn operatie te bekostigen?

Vannacht om 00.01 uur werd ik gebeld. Ik nam niet op omdat ik het nummer niet herkende. De volgende ochtend bekroop mij het gevoel dat er iets mis was en dat ik het nummer terug moest bellen. "Met dierenkliniek ijsselstein (utrecht!!!) Wij hebben uw kat gevonden." Hij heeft vermoedelijk een ongeluk gehad en zijn voorpoot moet geamputeerd worden.

Blij als ik was dat de kat na maanden eindelijk terug was kwam meteen het verdriet en de onmacht dat ik ervaarde in verband met de onkosten. Voorzichtig vroeg ik de mevrouw wat het ging kosten. Ze benoemde dat de operatie tussen de 5 a 600 euro ging kosten. Daarbij kwam nog 200 euro voor de nachturen en 50 euro voor het uitrukken van de dierenambulance.
Moedeloos zakt ik in een stoel op mijn werk en vroeg hoe ik dat ooit moest gaan betalen. De mevrouw stelde voor dat 100 euro per maand een acceptabel bedrag zou zijn. Helaas ben ik alleenstaande moeder met 2 kinderen (0 en 4 jaar) die leeft van studiefinanciering dus geld over is er niet !

Ik en mijn dochter van 4 willen moti super graag houden maar zonder het bedrag te betalen gaat dat niet. Wie zou ons willen helpen om moti zijn operatie te betalen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
57 donaties
€ 550,00
Doel: € 850,00
64%

Deze actie is gesloten.