Steun mijn bedrijf Your Mind In Balance

Steun mijn bedrijf Your Mind In Balance | Geld inzamelen
 
 

Hallo, Ik ben Chandrika Klein en 38 jaar jong. Ik ben als GGZ verpleegkundige in 2017 een eenmanszaak gestart.
Het doel is een doorstart met mijn bedrijf te maken om zoveel mogelijk mensen te helpen.Binnen mijn invloedsfeer zoveel mogelijk kennis en levenservaringen overdragen op een holistische manier. Wat betekent dat alles aan bod komt van het welzijn van de mens.

Mijn passie omtrent sport en voeding is gecombineerd, zodat ik op alle vlakken mensen kan ondersteunen daar waar nodig, herstelgericht. Bij angsten, pijnklachten en/of een passende levensstijl en positief motiveren om de mindset te veranderen met de klant.

Mijn missie is: de wereld van mens, dier en natuur een betere plek te maken binnen mijn invloedsfeer.
Er zijn vele lieve vrienden en kennissen die achter mij staan, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Ik doe alles zelfstandig als( kind al) en probeer in deze tijd mijn missie/bedrijf staande te houden. Verder ben ik geadopteerd en heb ik geen contact meer met mijn pleegfamilie. Wel enorm dankbaar dat ik 6 jaar terug mijn biologische familie gevonden heb. De band met mijn geadopteerde zus uit Sri lanka is supersterk en mooi.

Heel graag wil ik mijn dromen realiseren. Goedlopend bedrijf om andere te helpen, daar haal ik voldoening uit. Mijn biologische familie in Sri lanka heb ik zelf het afgelopen jaar geld geschonken en aan andere goede doelen. Heel hard aan het werk geweest om andere vrijwillig te helpen in de afgelopen maanden,omdat zij mijn hulp nodig hadden. Helaas hadden zij geen geld om mij te betalen of weinig voor de tegemoetkoming. Toch iedereen kunnen helpen, waardoor mijn gemoedstoestand vredig, positief en verlichtend is. 

Ik heb ondanks alles een mooi netwerk opgebouwd. Nu is het tijd  voor mij om de positieve mooie doorstart te maken met mijn bedrijf om mijn missie te voltooien. Mijn netwerk wil zeker helpen en staat voor mij klaar.

Met mijn nieuwe project vanuit mijn bedrijf kunnen mensen ook kiezen om met 4 pers. doelgroep kinderen/volwassenen om creatief met pure ingredienten te gaan koken/bakken in een thema. Ik geef gezondheidsvoorlichting en wil mijn producten bij de boederijen inkopen.
Bourgondisch gezonde levensstijl naar buiten brengen voor iedereen. 

 Ik ben een vrijgevig persoon en de mensen in mijn omgeving weten dat ik mijn laatste geld nog zou uitgeven aan een onbekende om te ondersteunen. 

Innerlijke balans en tevreden zijn met de kleine dingen, dat geeft mij een innerlijke grote rijkdom. Geld is een mooie mooie energie en is nodig om de dromen te realiseren. Ik ben dankbaar voor de kleine dingen die erg belangrijk zijn, alles in harmonie op een respectvolle manier. Als je iets deelt, wordt alles groter zoals de vriendschap, vertrouwensband, blijdschap ,geborgenheid enz.

Het betekent alles voor mij om het goede te mogen doen. Positief handelen, denken en praten en dit meegeven in een wereld die vol angst zit. Ondanks dat ik nu in de chaos zit, is mijn gemoedstoestand positief. 

Steun mijn bedrijf, zodat ik andere kan blijven helpen 

Vriendelijke groet,

Chandrika KleinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 100,00