Steun Menno Kuiper Low Light fotografie | Geld inzamelen
 
 

Steun Menno Kuiper Low Light fotografie

Ik wil verder fotograferen voor het Cultuur in Harderwijk

Hallo allemaal,

Ik ben in de 5 jaar dat ik bezig ben een gepassioneerd fotograaf geworden voor veel muziek en cultuur stichtingen hoofdzakelijk in Harderwijk of net daar buiten.

Ik doe het naast mijn gezinsleven en mijn fulltime baan als magazijnmedewerker waarmee ik mijn gezin daarmee volledig mee moet onderhouden. 

Jarenlang heb ik er niks voor gevraagd alleen al om te oefenen gezien ik geen opleiding genoten had in fotografie, maar ook dat veel stichtingen geen geld hebben voor een goede fotograaf.

Ik gebruik al bijna een jaar 2 camera's vanwege de meerdere lenzen die ik gebruik.

Dat moet omdat vorige jaar 2 lenzen uit mijn handen zijn gevallen tijdens het verwisselen die ik nog steeds moet repareren, waarvoor ik nog geen geld voor heb.

1e camera moet vervangen worden vanwege de harde klik en bijna tot aan zijn einde loopt.

Die harde klik kan je niet gebruiken tijdens een harmonie- of klassiek concert wat ik regelmatig fotografeer.

2e camera begint de laatste tijd rare dingen doen, zoals wanneer je de foto wil bekijken wat je fotografeert zeer regelmatig uitvalt, dat gebeurt ook wanneer je in het menu kijkt. Deze camera die  op zijn helft van levensduur zit wil ik laten repareren.

Ik wil graag een 2e hands Nikon D750 kopen die rond de 1450 euro kost en als de mogelijk er is wil ik graag de 2 lenzen repareren of als de schade bedrag te hoog is misschien vervangen, maar ik hoop gezien ik zuinig ingesteld ben voor reparatie die waarschijnlijk tussen de 600 a 700 euro gaat kosten.

Ik weet niet waar het schip strand, maar ik hoop dat 1 doel gehaald kan worden, daarom hou ik bescheiden mijn target op 1450 euro.......Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 125,00
Doel: € 1.450,00
8%

Deze actie is gesloten.