Steun max en xam

Steun max en xam | Geld inzamelen
 
 

Hoi wij zijn max en xam wij zijn 12 jaar oud, 04-07-2010

wij zijn geboren met 33 weken zwangerschap omdat xam het niet meer fijn had ik mama's buik. We heb en samen 4 weken in het ziekenhuis gelegen om te groeien.

toen wij anderhalf jaar oud waren kreeg xam epelepsie en 2 dagen later max ook. Tot onze 6 jaar hebben we daar last van gehad en kregen we zware medicijnen en hebben we meerdere malen in het ziekenhuis door gebracht. Gelukkig zijn we nu al een paar jaar aanvals en medicijnvrij.

Ook kwam ze er achter dat we TOS hadden. (Taal ontwikkelings stornis) daar hebben we jaren lang logopedie gehad. Toen we eenmaal goed gingen praten gingen we stoteren en hebben we daar tot heden nog steeds stotterterapie voor. 
We zitten ook op speciaal onderwijs. De vraag of wij volgens jaar naar een "gewone" middelbare school kunnen misschien moeten we wel naar speciaal middelbare onderwijs buiten de stad dat willen we echt niet dan moeten we met de bus en de trein. 
wij zij wat kleinder dan gemiddelde kindjes van onze leeftijd al gaat max nu wel wat meer groeien. 

de kinderarts waar wij al jaren komen in het amc wilde een bloedonderzoek doen om onze chromesomen te onderzoeken daar is een afwijking gevonden in chromsoon 16. Waar dus de dingen die wij hebben daar bij horen. 
we gaan nog meer onderzoeken krijgen.

om het onze mama wat makkelijker te maken willen we wat centjes ophalen voor benzine voor al ritjes en onderzoeken die we nog gaan krijgen. 
een ontspannen ook willen we graag naar disney land voor ontspanning en genieten van elkaar even zonder zorgenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.