Steun Marc Stouten naar Deaflympics

Steun Marc Stouten naar Deaflympics | Geld inzamelen
 
 

Deelname namens Nederland aan Deaflympics in Caxias do Sul, Brazilië 

 

Al jaren zet Marc zich vol focus in voor de Dovensport. Eerst met voetbal en sinds 2010 voor zijn geliefde sport Wielrennen. Zijn doel is en blijft zo hoog mogelijk eindigen op de Deaflympics. Deaflympics, Olympische Spelen voor Doven en Slechthorenden is het hoogste sportplatform wat je als sporter met een auditieve beperking kan halen. 

 

Het wordt zijn 5e grote toernooi na de Europees Kampioenschappen 2016 en 2021, het Wereldkampioenschap 2019 en Deaflympics 2017. Als een klasbak weet Marc in zijn eentje te strijden tegen grote wielerploegen. De resultaten zijn veelbelovend, o.a. 2-voudig Europees Kampioen Masters, 4e op de Puntenkoers Elite tijdens het EK en een 5e plaats op de Puntenkoers Elite op het WK. Daarnaast doet Marc ook aan de wegrace van 109km en sprint 1000m mee. Het wordt voor Marc het laatste kunstje om te knallen op de Deaflympics. De Deaflympics wordt gehouden van 1 tot 15 mei 2022.

 

Marc wil graag met deze actie de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond ondersteunen zodat hij en andere sporters zorgeloos naar Deaflympics kunnen. In de Dovensport is op dit moment helaas niet voldoende geld beschikbaar voor de prestatiesporters, wat betekent dat Marc veel zelf moet financieren.

 

Hiervoor heeft hij jullie hulp nodig, zonder hulp wordt het voor hem lastiger om daadwerkelijk deel te nemen. 

 

Helpen jullie Marc om zijn droom te verwezenlijken op de Deaflympics??

Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond
16-05-2022

Namens Marc Stouten dank voor alle donaties


23 donaties
€ 447,00
Doel: € 2.000,00
22%

Deze actie is gesloten.