Steun lokaal talent

Steun lokaal talent | Geld inzamelen
 
 

het op de markt brengen van kunstwerkeen en muziekproducties. gecreeerd na een autoongeluk en vanuit de lichtbron. Ik heb een nabij de dood ervaring gehad met daarbij als geschenk extra gaves mogen ontvangen deze wil ik ontwikklen en inzetten om andere mensen verder te helpen.  

De donaties wil ik voor een klein deel aan noodzakelijke materialen besteden om mee te werken. canvas verf , in tegenwoordige tijd gaat alles online en via app e.d.  Om hier toegan toe te krijgen zijn er kleine investeringen nodig, om bv apps te downloaden advertenties te plaatsen. onderhoud site , licenties om muziek uit te brengen. doormiddel van workshops , vrijwillig organiseren van kleine lokale evenementen om jongeren en ouderen te verbinden aan de nu zo afstandelijke maatschap. weer gezond en fijn te maken. uiting, expressie, kunstformen is een balangrijk en essentieel  component voor leven en ontwikkeling en om te mogen ervaren dat je leeft.

dit is natuurlijk veel en nogal optimistisch. maar dat hebben we juist nu nodig om te denken en te handelen in mogelijkheden en naar competenties. een volger ben ik niet een wappie te nuchter voor maar denk graag out of the box . daar liggen de mogelijkheden. 

Ik heb 20 jaar ervaring in de ggz  psychiiatry, verslavingszorg en jeugdzorg. sociaaal  maatschappelijk ben ik zeer betrokken. dit nadat ik zelf alles ben kwijt geraakt en met weinig moet rondkomen, besef ik mij heel goed waar het om draait in het leven. 

identiteit ontwikkeling enmogen zijn wie je bent. voor mij is het verschil en de afstand tuseen de bevolking op zijn grootst en heeft het de piek bereikt. doen "wij" niks aan dze situatie zal uiteindelijk iereen de gevolgen ervareen. juist nu denk ik dat het tijd is verandeing door actie te maken om verbinding te herstellen, met onszelf de medemens en moederaarde. iedereen staat onder druk. mocht je geen financiele druk ervaren en ruimte over hebben ... Lets go!!!

mocht u besluiten om mij te steunen en daarmee een hoop andeen en een mooi geond gedactengoed meehelep, form en naam te genereren  wil ik  daartegenover een tekening print of canvas naar keus toe te zenden als blijk van waardering en herinnering! dit in overleg om individuele wensen te bespreken.  vanaf een donatie van 50 is een canvas te realiseren. voor een kleiner budget zijn anzichtkaarten bv een mooi aandenken. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.