Steun Lianda, Jeppe en Mees. | Geld inzamelen
 
 

Steun Lianda, Jeppe en Mees.

Lianda's man Jeppe en hun zoontje Mees raakten zwaargewond door 'n verkeersongeluk.


♥ Lieve mensen, jullie woorden en donaties zijn echt hartverwarmend! De grote betrokkenheid en het medeleven raken Lianda, haar gezin, familie en vrienden enorm. Dank daarvoor! ♥

Laatste update: Mees mag op 17 november het revalidatiecentrum verlaten. Een klein wonder. Het gaat steeds beter met hem. Hij heeft -net als de andere kinderen-  nog veel verdriet om zijn papa Jeppe. Thuis zal niets meer hetzelfde zijn. Jeppe ligt nog altijd op de IC.  Lianda zegt daarover “Ik blijf hopen dat Jeppe zijn weg weer terugvindt naar ons. Ik weet dat hij vecht en daar haal ik mijn kracht uit om door te gaan. Mees heeft laten zien dat wonderen bestaan en daar blijf ik in geloven. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle steunbetuigingen die ik dagelijks en ook via deze pagina mag ontvangen. Dit geeft mij moed”. Bedankt. 

 

Wij, familie en vrienden van Lianda en Jeppe, vragen jullie steun aan dit gezin.


Op vrijdagavond 13 oktober stond de wereld even stil... De man van Lianda, Jeppe (41), fietste samen met hun oudste zoontje Mees (6) door Middelburg. Ontspannen waren ze op weg naar huis, het weekend en de herfstvakantie waren begonnen.
En toen was daar uit het niets een roekeloze en dronken automobilist. Hij heeft hen in volle vaart frontaal aangereden. Vader en zoon hebben met hun hoofd een heel harde klap gemaakt en zijn er nog altijd zeer ernstig aan toe. Dit had nooit, nooit mogen gebeuren.


Gevolgen
Jeppe heeft naast zware lichamelijke verwondingen ook blijvend hersenletsel. Hij wordt in slaap gehouden. Of hij zelf wakker kan worden en hoe hij wakker wordt, zal de komende periode duidelijk worden. Mees opent af en toe zijn ogen, maar lijkt soms ook ver weg. Hij heeft veel pijn en verdriet. Ze hebben allebei nog een hele lange weg te gaan naar herstel.

Dat dit is gebeurd, is niet te bevatten en de impact op het gezin is enorm. Des te meer omdat Lianda in het verleden ook -buiten haar schuld om- een zwaar verkeersongeval heeft gehad, waar ze nog dagelijks de gevolgen van ondervindt. Zij is in haar dagelijks lichamelijk functioneren beperkt. Jeppe en Lianda vorm(d)en als ouders dan ook een hecht en liefdevol 'team' voor hun kinderen. 


Hartverwarmend

Van alle kanten ontvangen zij en de mensen om hun heen medeleven, steun en hulp. In de vorm van ontelbaar veel berichtjes, lieve woorden, post en praktische hulp. Van bekenden, maar ook van heel veel onbekenden. En niet alleen uit Middelburg en omgeving, maar uit het hele land. Lianda is vol verdriet en onzekerheid, maar ook dapper en sterk. Ze doet ook alles voor een lach op het gezicht van Mees. Zo benaderde ze zijn held Freek Vonk, die direct in actie kwam voor een verrassing voor hem.

Alle steun is echt hartverwarmend, ontroerend en wordt heel erg gewaardeerd!


Waarom deze actie?

De gevolgen van het ongeluk zijn nog niet te overzien. Wel staat vast dat deze ingrijpend zijn en dat het leven van het gezin volledig zal veranderen.

Er zijn bijvoorbeeld aanpassingen nodig in en rond het huis, in vervoersmiddelen, praktische zaken moeten geregeld worden en er zal veel (zorg)hulp nodig zijn. De rechtszaak en afhandeling van letselschade claims kan jaren duren. Er zijn echter ook heel veel kosten die niet gedekt worden door de verzekering.. En omdat Lianda lichamelijk beperkt is, is Jeppe belangrijk in het gezin voor dagelijkse dingen. Hij draagt bijvoorbeeld hun eenjarige dochter de trap op, doucht de kinderen, brengt ze naar bed, doet de boodschappen en andere zaken die lichamelijke inspanning vragen en voor een ander zo gewoon zijn. Er is onder andere extra zorg nodig om dit op te vangen. Financiële steun is daarom erg welkom. De toekomst is zo onzeker. Zeker is nu al, dat het gezin voor veel onvoorziene kosten staan die Lianda op dit moment niet kan overzien. Deze (financiële zorgen) over "hoe moet dat nu straks", komen nog eens bovenop de zorgen die zij heeft over de toestand van Jeppe en Mees. Wij als direct betrokkenen, hopen dat we door middel van deze doneeractie de lasten iets kunnen verlichten op die schouders die al zo enorm veel moeten dragen. 


Steun jij ook dit lieve gezin?

Met deze actie hopen we een klein deel van hun zorgen weg te kunnen nemen. Je donatie komt op de juiste plek terecht, de familie de Lange bepaalt zelf aan welke hulp of zaken er behoefte is.  Dank je wel voor je hulp!


Grote donaties of sponsoring

We hebben begrepen dat er verschillende initiatieven zijn waarin mensen de krachten bundelen. Wil je collectief of als bedrijf het gezin steunen met een grote donatie of een sponsoractie? Neem dan s.v.p. contact met ons op per e-mail via [email protected]

Liefs, familie & vrienden van het gezin van Lianda. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

3843 donaties
€ 87.662,00

Deze actie is gesloten.