Steun Jari Wollrabe naar Deaflympics

Steun Jari Wollrabe naar Deaflympics | Geld inzamelen
 
 

Deelname namens Nederland aan Deaflympics in Caxias do Sul, Brazilië 

 

Al jaren zet Jari zich vol focus in voor zijn sport, Judo. Zijn droom is excelleren op de Deaflympics. Deaflympics, Olympische Spelen voor Doven en Slechthorenden is het hoogste sportplatform wat je als sporter met een auditieve beperking kan halen. 

 

Het wordt zijn 3e grote toernooi na het Europees Kampioenschap 2019 en het Wereldkampioenschap 2021. Jari maakt zich klaar om zijn krachten te meten in de categorie -81kg. Bij het EK 2019 heeft Jari als 15-jarige gevochten om de 3e plaats wat heel bijzonder was. Nooit eerder was er iemand zo jong die deze uitdaging aanging in het seniorengeweld. Het smaakt naar meer en alleen Goud telt! Dat streven heeft Jari voor de toekomst. De Deaflympics wordt gehouden van 1 tot 15 mei 2022.

 

Jari wil graag met deze actie de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond ondersteunen zodat hij en andere sporters zorgeloos naar de Deaflympics kunnen. In de Dovensport is op dit moment helaas niet voldoende geld beschikbaar voor de prestatiesporters, wat betekent dat Jari veel zelf moet financieren. 

 

Hiervoor heeft hij jullie hulp nodig, zonder hulp wordt het voor hem lastiger om daadwerkelijk deel te nemen.

 

Helpen jullie Jari naar de Deaflympics??

Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond
16-05-2022

Namens Jari Wollrabe dank voor alle donaties59 donaties
€ 912,00
Doel: € 2.000,00
45%

Deze actie is gesloten.