Steun Het Vliegerteam

Steun Het Vliegerteam | Geld inzamelen
 
 
Help Het Vliegerteam de corona door.

Bijna iedereen heeft wel een keer in hun kinderjaren gevliegerd of zelf een vlieger gemaakt.Vanaf 2013 zet het Vliegerteam zich in om het vliegeren meer in de belangstelling te brengen en de ouders / kinderen te betrekken bij onze activiteiten. Dat doen wij door het verzorgen van kinderfeestjes, workshop, demonstraties en diverse andere activiteiten tijdens evenementen waar wij voor uitgenodigd worden. Maar ook via websites met informatie over de vliegersport. die wij beheren. Het begon allemaal al in 2000 met het kopen van een vliegertje voor de kinderen. En wij waren bijna dagelijks wel ergens de vliegers aan het oplaten. En maakte zelf een aantal vliegers die wij nu nog steeds oplaten tijdens onze activiteiten. Ook werden wij in de loop van de tijd regelmatig uitgenodigd om met onze vliegers iets te komen doen op kleine evenementen.

 In 2013 gingen wij verder als vereniging. En kregen uitnodigingen voor grotere evenementen. Naast onze dagelijks werkzaamheden is het een hobby waar wij met veel plezier heel veel vrijetijd insteken. Helaas liggen onze activiteiten nu stil door de coronavirus. En het ziet er niet naar uit dat het voorlopig niet beter wordt, nu diverse evenementen waar wij jaarlijks aan meewerken niet gehouden mogen worden. Hierdoor zijn er geen inkomsten meer om onze activiteiten uit te breiden o.a. het Vliegerfestijn dat wij voor de eerste keer dit jaar zouden houden. In 2019 waren wij al bezig met de organisatie. Met de bedoeling om het anders te gaan doen als andere vliegerfeesten. Het moet een beleving voor jong en oud zijn. En de vaste lasten zoals de kosten voor de websites gaan gewoon door. Alle inkomsten die wij binnen haalde via onze activiteiten investeerde wij weer in het Vliegerteam. Voor de aankoop van vliegers en materialen die wij nodig hadden voor onze activiteiten.

Opgeven doen we niet. Dat zou zonde zijn na wat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd en bereikt. En vooral nu wij zelf een jaarlijks terugkerend vliegerfestijn willen gaan organiseren. Dit jaar zit het er niet meer in en hebben het uitgesteld naar volgend jaar. Wat ons eigenlijk meer tijd geeft om het nog groter aan te pakken. En het vliegerfestijn onder te brengen in een stichting die wij daarvoor willen oprichten. De bedoeling was om het eerst 1 dag te houden, maar nu gaan wij kijken of het ook mogelijk is om er 2 dagen van te maken. Maar dat kost geld. En zolang wij geen inkomsten meer hebben zal dat lastig worden. Bij de pakken neer zitten zijn wij niet van plan. En zijn op zoek naar manieren om onze hobby voort te kunnen zetten. En daarvoor vragen wij uw ondersteuning met deze crowdfundingactie. Elke bijdrage is welkom en wij zijn daar zeer dankbaar voor.

Website Het VliegerteamEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.