Steun het festival

Steun het festival | Geld inzamelen
 
 

Jij als bezoeker van vele festivals stond ook met verbazing te kijken en te luisteren naar wat onze regering te vertellen had op vrijdag 9 juli. Per direct werd een verbod uitgevaardigt op meerdaagse festival en festivals waar geen anderhalve meter gegarandeerd kon worden en er geen zitplaatsen waren voor bezoekers. 

Een festival op anderhalve meter en zitplaatsen is GEEN festival maar een voorstelling!

Mede daardoor konden de festivals afgelopen weekend en ook de komende weekenden niet plaatsvinden. Dat terwijl de podiums er stonden, drank en eten was ingeslagen en artiesten betaald waren.  Een grote kostenpost voor al die organisatoren. 

Jij als vaste bezoeker van festivals snapt dat deze kosten voor sommige organisatoeren de doodsteek is. Help ons daarom om geld in te zamelen wat we kunnen verdelen onder een aantal festivals om de kosten enigzins te verzachten. 

Ook om komende festivals financieel te steunen is geld nodig. Hoe meer geld we ophalen hoe meer we de organisatoren kunnen steunen om het jaar alsnog af te sluiten met een paar stevige festivals. Doe jij met ons mee?????

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 1.000.000,00
0%