Geld inzamelen | Steun het dierenasiel in Valencia
 
 

Steun het dierenasiel in Valencia

Met uw donatie helpt u de dieren in het asiel in Spanje.

Ik heb deze doneeractie opgezet vanuit mijn betrokkenheid bij de honden en katten die in het dierenasiel SVPAP in de provincie Valencia verblijven.  Ik ben hier als vrijwilligster werkzaam en het is schrijnend om te zien dat er nauwelijks middelen zijn om het asiel overeind te houden. 

Inmiddels heb ik me ingezet voor het verbeteren van de kattenverblijven. Prioriteit is de ziekenboeg. De katten zitten nu in te kleine hokken in een ruimte tussen de honden wat veel stress met zich meebrengt en dus niet bevordelijk is voor hun herstel. Daarom is mijn doel om een nieuwe ruimte te creëren en deze in te richten met grote hokken, maar dat kost natuurlijk geld.

Het dierenasiel SVPAP is een particulier asiel wat volledig afhankelijk is van donaties en giften.
In het asiel verblijven heel veel honden en katten, veel van hen hebben medische zorg nodig. Elke dag moeten honderden 'mondjes' gevoed worden en moeten hokken worden schoongemaakt. Hier is veel voer voor nodig en ook schoonmaakmiddelen zijn nodig voor het behoud van hygiëne. 

Het dierenasiel zelf is ook actief met het opzetten van campagnes en inzamelingsacties, maar er blijft een chronisch tekort aan middelen omdat het aanbod van zwerfdieren nog steeds erg hoog is en het asiel overvol zit.

Met uw donatie helpt u deze dieren aan voeding, medische hulp en een veilig onderkomen.

Zij zijn u dankbaar voor uw hulp!!

 

Lieve donateurs, 320 euro is reeds besteed aan een dure operatie van kitten Holi (zie foto). Door een zware ooginfectie moest haar linkeroogje verwijderd worden. Dankzij jullie steun kan ze weer zonder pijn door het leven en is ze inmiddels geadopteerd! Heel hartelijk bedankt en een knuffel van Holi!!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie. 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 320,00