Steun Ghana met faciliteiten voor stichting! | Geld inzamelen
 
 

Steun Ghana met faciliteiten voor stichting!

Mijn doel is om naar Ghana te gaan en een stichting op te richten voor jongeren !

Mijn doel is om naar Ghana te reizen en jongeren hulp te bieden door een stichting en jongerencentrum op te richten. Hierbij zullen er verschillende activiteiten plaats vinden zoals trampolines, zwembaden en sport & speldag. Ik moet mijn studiegeld af betalen en heb geld geleend. Ik doe de studie maatschappelijke dienstverlening. Ik maak dit zelf mee en wil er veranddering in brengen voor de mensen die in zelfs een dieper problematisch probleem zitten.

Als kinderen niet naar school kunnen omdat hun ouders niet genoeg geld hebben, dan schiet onze stichting te hulp en kunnen er studies worden afgerond! Het is natuurlijk belangrijk om mensen om mensen in nood te helpen, want wie weet zit jij op een dag ook in hetzelfde schuitje en wil verwacht jij ook dat iemand jou helpt en ervoor je is zodra je hulp in nood uitstraalt. Ik wil deze reis maken om anderen te laten voelen dat zij niet vergeten zijn. Verplaats je in hun schoenen en geef alleen vanuit je hart!

 

Hierbij vraag ik uit respect, liefde en waardering om mij te steunen en te helpen deze project waar te maken. Samen zijn we sterker!

 

Dank jullie wel!

 

Liefs,

 

Deborah MettleEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.