Steun Floyd in zijn diabetes traject

Steun Floyd in zijn diabetes traject | Geld inzamelen
 
 

Hallo,
Mijn naam is Youri en ik heb een diabetes kat, Floyd, van slechts 1,5 jaar.


Ik heb hem samen met zijn zusje geadopteerd van een boerderij waar de katten helaas niet werden gesteriliseerd. 

Al snel bleek dat hij enkele problemen ondervond en zo viel enkele maanden geleden de diagnose van diabetes.


Zeer zeldzaam op deze jonge leeftijd volgens de dierenarts, ontstaan door een slecht behandelde darmontsteking die overgeslagen is op zijn pancreas en zo heeft hij suikerziekte ontwikkeld.


Al snel startten we de eerste insuline op (hij krijgt langdurige insuline, ProZinc) en schakelden we over op aangepaste koolhydraatvrije voeding van één eiwitbron.

We merkten heel snel verbetering in zijn gedrag, maar ook in hoe hij zich voelde. Zijn energie ging omhoog en al snel kon hij eindelijk terug kat zijn en spelen naar hartelust, samen met zijn zus.


We zijn nu reeds enkele maanden verder in de behandeling en de kostprijs begint zwaar door te wegen, daarom deze inzamelingsactie. We gunnen Floyd een katwaardig leven en zullen er steeds alles aan doen om dit te kunnen waar maken.

Maandelijks komen we ongeveer op een kostprijs van €259 (incl. Voeding, spuiten, medische controle, insuline, injectienaalden, priknaalden en teststrips). We hopen dus hier een klein duwtje in de rug te kunnen krijgen om dit traject te kunnen voortzetten.


We zijn iedereen die doneert, maar ook iedereen die niet kan doneren maar wel meeleeft intens dankbaar! We gunnen Floyd het beste leven dat hij kan krijgen!


Pootjes van Floyd 🐾🧡

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.