Steun Eritrees gezin na plotseling verlies dochter | Geld inzamelen
 
 

Steun Eritrees gezin na plotseling verlies dochter

Alle beetjes zijn welkom om dit gezin te helpen na een groot verlies!

Kennismaking

Sinds april 2017 woonde Dalina (11 jaar) met haar jongere zusje en papa en mama bij mij in de buurt in Limburg. Samen met een andere vrijwilligster werd ik als taalcoach aan hen verbonden. Ik leerde de 4 Eritrese gezinsleden kennen als vriendelijke, gastvrije, leergierige en positieve mensen. Ze waren vastbesloten om hier een mooi nieuw leven op te bouwen.

 

Groot verlies

De schok was dan ook groot toen ik op een ochtend in februari het nieuws ontving dat Dalina plotseling overleden was. Ze was in haar slaap een natuurlijke dood gestorven. Het gezin is in een nachtmerrie beland. Daar sta je dan: gevlucht uit je geboorteland, nog niet helemaal vertrouwd met de taal en cultuur in je nieuwe omgeving en dan krijg je zo'n immens verlies te verwerken!

 

Gevolgen

Het verdriet om dit verlies is uiteraard onmeetbaar. Daarnaast lijken de financiële gevolgen zeer groot te worden voor dit gezin dat toch al niet veel te besteden had. Ze hebben gelukkig een lening kunnen afsluiten ten behoeve van de uitvaart, maar het zal moeilijk worden om hiermee alle kosten te dekken en om deze lening af te lossen. 

 

Oproep

Help je mee om het gezin van Dalina te steunen? Met jouw hulp worden de financiële zorgen kleiner en geef je haar ouders weer hoop op een betere toekomst voor henzelf en hun andere dochter.

 

Je kunt bijdragen door dit bericht te delen en/of te doneren.

Alvast hartelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 190,00

Deze actie is gesloten.