Steun en hulp voor uw medemens!

Steun en hulp voor uw medemens! | Geld inzamelen
 
 
Deze actie is gestart om opgelichte en belazerde mensen te steunen en te helpen!

Steun en hulp voor Opgelichte en Belazerde Surinamers!

Beste mensen,

Hierbij doe ik een beroep op uw welwillendheid om bepaalde mensen, voornamlijk Surinamers, "Financieel" te steunen en te helpen. Deze onwetende en goedgelovige mensen zijn door 1 of meerdere mede landgenoten en soms ook bepaalde "Ongure" personen uit het buitenland opgelicht, belazerd en bestolen. Er zijn veel gevallen in Suriname bekend, waarbij onwetende, onschuldige en goedgelovige mensen, zelfs door hun eigen familieleden "Bestolen" zijn, meestal door misleiding en oplichting. Dit is een zeer kwalijke en verontrustende zaak, als je de verhalen hoort, dan zul je misschien boos worden of vanzelf spontaan beginnen te huilen. Het gaat er dus om dat men steselmatig percelen die rechtmatig iemand anders toebehoort, door misleiding, oplichting, fraude, valsheid in geschrifte en bedreiging steelt of zelfs via een notaris onterecht op hun naam laat zetten!

Waarom dit initiatief?

Omdat ik van dichtbij heb meegemaakt hoe iemand wie ik heel goed ken, misleidt, belazerd en bestolen is! Dan weet u dat ik dit niet zomaar kan verzinnen. Dit keer het verhaal van mevrouw I.A. uit Paramaribo. Zij en haar moeder zijn ook slachtoffer geworden van deze "Ongure Figuren" en daardoor hun perceel of percelen kwijtgeraakt. In dit geval gaat het om een heel groot stuk perceel in het district Para, dat later opgedeeld werd naar kleinere percelen. Het perceel was een nalatenschap van de vader van mevrouw I.A. aan haar moeder. Dit perceel had zij later geërfd van haar moeder. Er gaat een heel lang verhaal aan vooraf, maar dat verhaal zal ik niet op deze website publiceren. Wilt u het verhaal lezen?, stuur dan uw e-mail adres of telefoonnummer via de Helpdesk, dan zullen wij u in de gelegenheid stellen om het hele verhaal op uw gemak te lezen. Dat is niet verplicht, u mag ook gewoon een donatie doen, zonder het verhaal te lezen.

Als u wel besloten heeft, uw e-mail adres of telefoonnummer naar mij te sturen, dan hebt u misschien het verhaal van mevrouw I.A. al kunnen lezen. Is dit niet om boos te worden of zelf van te gaan huilen?

Daarom mijn vraag aan u, zou u misschien deze mevrouw een klein beetje willen helpen?, al is het maar een heel klein beetje, ze is met alles blij en tevreden!

Als u massaal gaat doneren, is de kans groot dat wij mevrouw I.A. en haar gezin sneller en beter gaan kunnen steunen en helpen. U bent onze redder in nood, dank u wel!

Bent u ook belazerd, opgelicht en bestolen en wilt u uw verhaal aan ons vertellen, dan kunt u ons ook uw naam, e-mail adres en telefoonnummer sturen, wij nemen dan contact met u op. Ook u mag doneren, uw donatie helpt een ander, maar ook uzelf! Samen staan wij Sterk!

Initiatiefnemer Roys

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 100.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.