Steun Eka Pada, Centrum voor Creatie

Steun Eka Pada, Centrum voor Creatie | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Nicole Everts en Ron ten Voorde en middels deze doneeractie hopen wij ons droomproject waar te kunnen maken. Wil jij ook bijdragen aan dit initiatief dat begaan is met het collectief welzijn en een ideologie van persoonlijke ontwikkeling naastreeft? 

Sinds enige tijd zijn we actief op zoek naar een locatie om een bewustzijnscentrum te openen. Onlangs is de voormalige Apostolische Kerk in het centrum van Enschede vrij gekomen en dit is dé ideale plek voor ons om zowel in te wonen als te kunnen werken.

Zie link: https://www.funda.nl/koop/enschede/huis-41241829-lipperkerkstraat-1/

Beiden zijn wij volledig zelfstandig ondernemers. Nicole werkt als coach en masseuse in haar eigen praktijk en Ron is coach en yogadocent. Onze missie is om zo veel mogelijk mensen te kunnen begeleiden in het proces van zelf ontwikkeling. Wij geloven erin dat deze uitdagende tijden vragen om collectieve verandering en dat kan vooral bewerkstelligd worden door persoonlijke groei en inzicht.

We hebben de overtuiging dat de vraag naar onze diensten de komende jaren alleen maar zal toenemen en met het betrekken van dit pand zullen wij veel toegankelijker zijn voor onze doelgroep. Ook kunnen wij het aanbod door middel van cursussen, workshops, trainingen en de verhuur van de zalen laten groeien.

 

Wij zouden graag het pand zelfstandig én met hulp van betrokkenen willen verbouwen tot een Centrum voor Creatie. De indeling leent zich uitstekend voor onze plannen. Er zijn reeds 2 praktijkruimtes en 2 groepsruimtes aanwezig die alleen een opknapbeurt nodig hebben. De bovenste verdieping bied de mogelijkheid om deze volledig nieuw in te delen voor het creëren van ons appartement om zelf te gaan wonen.

Voor de aanschaf van deze historische Kerk hebben we minimaal €369.000,- nodig en dat is exclusief de verbouwing die wij met ons spaargeld kunnen bekostigen. 

Zie jij het ook voor je? Een voormalige Kerk opnieuw in gebruik als plek voor bezinning. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 369.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.