Steun Denise in haar strijd tegen kanker | Geld inzamelen
 
 

Steun Denise in haar strijd tegen kanker

Inmiddels medisch gezien opgegeven maar ze geeft niet op!

Dag lieve donateurs,

Ik ben Denise, 27 jaar oud met een zeldzame vorm kanker. September 2017 kwam bij ons de klap. Na een lange tijd rondlopen met een rare plek in mijn knieholte werd het tijd om langs de huisarts te gaan, vooral omdat er ook een extra bobbel erbij gekomen was in mijn bovenbeen, vlak bij mijn lies.

Wat eerst werd omschreven als een mogelijke cyste, werd het al gauw een ander verhaal. Een Clear Cell Sarcoom. Uiterst zeldzaam en ik ben ongeveer 1 van de 10 mensen door heel Nederland die hiermee te kampen krijgt. 

Het is een weke delen tumor wat bij mij inmiddels uitgezaaid is naar de lymfeklieren. Na de eerste operatie in Nijmegen en bestraling in mijn knieholte was het nog niet genoeg. 4 weken na mijn laatste bestraling voelde ik alweer een bobbel, dit keer in mijn onderbuik. En ja hoor, weer raak. Maar dit keer zagen ze niet alleen mijn onderbuik maar toch ook weer 2 in mijn bovenbeen.

Operatie nummer 2 werd ingepland samen met een perfusie van het been (plaatselijke chemotherapie) in Rotterdam. Ook dit mocht niet baten. De chemo is niet aangeslagen.

Aangezien ze op een PET scan nog activiteit zagen in mijn onderbuik na de operatie wilden ze radiotherapie toepassen in dat gebied. Het zou inhouden dat 1 eileider kapot zou gaan en de baarmoeder zou ook een flinke klap krijgen. Dus daar ging ook gelijk mijn kinderwens.

Voordat we alles rond hadden voor de radiotherapie voelde ik weer knobbels. Dus gelijk een melding gemaakt uiteraard. En zo gingen we van mogelijke bestraling, naar opgegeven - binnen 1 week.

Bijna 1 jaar later zit er nu 1 in mijn bovenbeen, 2 in mijn liesstreek, 1 in mijn buik en 1 achter mijn rechterborst.

Ik weiger om op te geven en wéét dat er veel meer voor mij te doen staat in het leven. We hebben al een drastische lifestyle change gemaakt. Vooral op voedingsgebied en beweging zijn we lekker bezig! En aangezien ik 2 maanden geleden ook nog eens ten huwelijk ben gevraagd heb ik een mooi doel om naar te werken.

Er is een weg om dit terug te draaien en daar ben ik hard naar op zoek. We zijn veel bezig op alternatief circuit maar niks word daarvan vergoed. En dat gaat ons zelf langzaam de kop kosten zonder hulp. 

Ik ben een zzper met een mooie schoonheidssalon. Door alle onderzoeken en operaties kom je een paar weken plat te liggen, zonder inkomen. Dat hakt er uiteindelijk wel in! Op dit moment kan ik door wat lichte vermoeidheid ook niet full-time draaien. Ondanks dat geniet ik nog steeds elk moment van de dag en heb ik volle vertrouwen in mijn lichaam en gezondheid.

Ik ben nog altijd super positief en hoop anderen later ook te mogen inspireren/motiveren om net als mij door te zetten in lastige situaties.

 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

Met liefde en kracht,

Denise

Denise Schuiling
31-01-2019

Still going strong!

Inmiddels een aantal weken verder. We hebben gelukkig een hoop extra informatie gekregen wat echt zinvol was en waar we actie mee hebben ondernomen.

Op dit moment ben ik bezig met een 6 maanden kuur op basis van kruiden. Ik heb een speciale scan laten maken om te bekijken wat voor bacteriën, virussen en parasieten in mijn lijf zitten, en waar. Dit is een hele goede 'immuunboost'. 

Ook ben ik nog steeds erg goed met mijn voeding bezig, helaas soms ook wat zwakkere momenten en ben ik niet elke dag even strak.

De tumoren zijn helaas ook iets gegroeid en heb 3 kleine plekjes extra gevonden. Laten we hopen dat deze ook zo blijven. Ik houd het in ieder geval goed in de gaten.

Op de planning staat ook een 3 weekse detox kuur in mei. Hierbij wordt je hele lichaam & geest gereset zodat je optimaal jezelf kan helpen genezen (uiteraard zonder garanties), wie weet gaat dit me een hoop vooruit helpen!

We geven de moed nog steeds niet op!


 

Laat een reactie achter

376 donaties
€ 10.057,00
Doel: € 5.000,00
201%