Steun de wilde dieren in Zimbabwe | Geld inzamelen
 
 

Steun de wilde dieren in Zimbabwe

geef steun aan gewonde, verlaten, zieke en jonge wilde dieren!

Hallo Lieve allemaal,

In april ga ik 4 weken naar Zimbabwe om vrijwilligerswerk te doen. Ik ga dat doen bij Chipangali Wildlife Orphanage. Chipangali is een not-for-profit organisatie die zich inzet voor gewonde, verlaten of misbruikte wilde dieren. Het is een zeer arm project en hebben niet veel te besteden. De mensen doen veel voor de dieren en daarbij zijn bepaalde spullen nodig die niet altijd even goedkoop zijn.

 

Chipangali is een toevluchtsoord voor wilde dieren, die weinig hoop hebben om te overleven in het wild, wezens die wees zijn geworden, verlaten, gewond, in gevangenschap geboren en opgevoed zonder succes als huisdier. Het is vaak het laatste toevluchtsoord voor de dieren die ziek of gewond zijn, en in toenemende mate is het een toevluchtsoord voor in beslag genomen dieren.

Waar mogelijk is worden de dieren gered en herstellen hier om daarna terug te keren naar het wild. Als veilige vrijlating in hun natuurlijke omgeving niet mogelijk is, worden de dieren verzorgd en bewaard voor educatieve doeleinden en zoölogische studie.

Zo geeft de organisatie ook les op lokale scholen om de kinderen bij te leren over wilde dieren en het verzorgen van dieren. Om de wilde dieren te waarderen en om de belangrijke waarde van het natuurlijk erfgoed van Zimbabwe te waarderen.

Chipangali is een geregistreerd welzijn organisatie. Het woord betekent

'open bevriend land'.

 

Ik zou het heel leuk vinden om daar aan te komen met een mooi geldbedrag om de organisatie daar nog meer te kunnen helpen. Zodat ze daar nog meer kunnen betekenen voor de dieren en kinderen maar ook voor de lokale boeren en omgeving.

 

Alle beetjes zijn welkom!

 

Alvast bedankt,

Heel veel liefs, LisetteEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

13 donaties
€ 220,00