Steun de website Hondenkenniscentrum.nl

Steun de website Hondenkenniscentrum.nl | Geld inzamelen
 
 
D.m.v. informatie het welzijn van honden verbeteren

Al 15 jaar schrijf ik informatieve artikelen over honden, met als doel om d.m.v. voorlichting het welzijn van honden te verbeteren. Eerst publiceerde ik mijn artikelen op de website Hondenwijzer en nu op de website hondenkenniscentrum.nl.
De artikelen die ik geschreven heb zijn gebaseerd op vele wetenschappelijke onderzoeken en mijn eigen ervaringen met (probleem)honden. Het schrijven van artikelen kost ontzettend veel tijd, een goed onderbouwd artikel schrijven doe je niet in een paar uur, dat kost soms vele dagen. Al met al heeft het onderhouden van de websites mij ontzettend veel tijd gekost, dit vaak ten koste van mijzelf, maar ik bleef het doen omdat ik vond dat het dierenwelzijn verbeterd kan worden d.m.v. goede wetenschappelijk onderbouwde informatie, want veel dierenleed is namelijk ook het gevolg van onwetendheid of achterhaalde kennis.
De artikelen op de website zijn voor iedereen gratis te lezen, maar mijzelf heeft het financieel niets opgebracht, de inkomsten uit de verkoop van boeken wegen niet op tegen de kosten van de webhosting. Uiteindelijk hebben de websites mij in die 15 jaar kapitalen gekost, terwijl normaal gesproken iedere auteur geld hoort te verdienen aan zijn artikelen.
Om deze reden heb ik vaak getwijfeld of ik hier wel mee door moet gaan, ook nu ben ik op dit punt.
Hondeneigenaren en ook hondenprofessionals die de artikelen lezen profiteren ervan, maar mij zelf heeft het tot nu toe niets gebracht, het heeft mij alleen maar veel geld en tijd gekost.
Daarom heb ik besloten dat het zo niet door kan blijven gaan, dat ik de kosten (webhosting) en de vele uren die ik aan de site besteed terug wil verdienen, net zoals iedere auteur.
Ik weet dat veel hondenbezitters en hondenprofessionals mijn artikelen op de website waarderen, daarom zou ik het op prijs stellen dat deze mensen mij financieel steunen d.m.v. een vrijwillige donatie, zodat ik ook in de toekomst door kan blijven gaan met de website en het schrijven van artikelen. Er zijn al mensen die een bedrage hebben geleverd, bedankt daarvoor.
Je kunt mij steunen door een bedrag op mijn bankrekening over te maken: NL20 SNSB 0933 2784 11 ten name van M Reuvekamp.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.