Steun de voedseluitgifte bus op de weg te houden

Steun de voedseluitgifte bus op de weg te houden | Geld inzamelen
 
 

Stichting Anissa is een voedseluitgifte in Amsterdam-Noord in de Molenwijk Tuindorp Oostzaan  Kadoelen en ndsm en omgeving Wij helpen wekelijks 125 gezinnen met voedselpakketten, nu met de energie nota's krijgen we

dagelijks nieuwe aanmelding hèook brengen wij dagelijks 40 kinderen een lunchpakket op school. Wij doen kinderactiviteit in onze wijk. Helaas is onze bus kapot en kunnen wij niet zonder onze bus, omdat we hiermee alle spullen ophalen en wegbrengen. Wat dus betekent dat wij geen gezinnen of schoolgaande kinderen meer kunnen helpen zonder bus, omdat wij afhankelijk zijn van donaties. Daarom doen wij deze oproep om de bus te kunnen repareren.. Wie helpt ons en alle 125 gezinnen ? 

 

Alle kleine beetjes helpen en alle hulp word enorm gewaardeerd

De ruijter
05-01-2023

Stichting Anissa is een voedseluitgifte in Amsterdam-Noord in de Molenwijk. Wij helpen wekelijks 125 gezinnen met voedselpakketten, ook brengen wij dagelijks 40 kinderen een lunchpakket op school. Wij doen kinderactiviteit in onze wijk. Helaas is onze bus kapot en kunnen wij niet zonder onze bus, omdat we hiermee alle spullen ophalen en wegbrengen. Wat dus betekent dat wij geen gezinnen of schoolgaande kinderen meer kunnen helpen zonder bus, omdat wij afhankelijk zijn van donaties. Daarom doen wij deze oproep om de bus te kunnen repareren.. Wie helpt ons en alle 125 gezinnen ? 

 

Alle kleine beetjes helpen en alle hulp word enorm gewaardeerd


115 donaties
€ 5.010,00
Doel: € 8.000,00
62%