Steun de strijd tegen kanker!!

Steun de strijd tegen kanker!! | Geld inzamelen
 
 
Help mensen met kanker!!

Lieve mensen,

Ik ben begonnen met een inzameling om zowel kinderen als ouderen met kanker te kunnen helpen. Ik heb zelf een broertje van 24 die kanker had, hij heeft vier jaar lang gestreden als een echte strijder/soldaat. Hij heeft van alles gekregen van chemotherapie, operaties, bestralingen tot aan het meedoen van experimentele onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Helaas heeft hij dit niet gered en heeft hij ons op 1 oktober 2019 moeten verlaten.

Wat is kanker? Kanker is een ongecontroleerde deling van lichaamscellen. Kanker kan bijna overal in het lichaam ontstaan deze zaaien uit naar delen van het lichaam denk hierbij aan het begint bij de schouder (geval van mijn broertje), zaait vervolgens uit naar de longen, kan naar de nieren gaan noem maar op.

Kanker is een ziekte waarbij je het leven van iemand ziet (letterlijk) kapotgaan, het is moeilijk om het aan te zien als naaste. Maar wat betekent het voor die persoon zelf? Ik heb gezien hoe mijn broertje eraan is gegaan, hoe hij geen levenslust meer kreeg, hoeveel pijn en verdriet het hem heeft gedaan, hoe moeilijk het is om te accepteren dat je ziek bent. Ik persoonlijk wens dit niemand toe. En om mijn broertje te eren en te herdenken voor zijn strijd, dat hij het afgelopen vier jaar heeft ondergaan, wil ik iets doen voor hem. Maar niet alleen voor hem maar ook voor de mensen die er nog nu mee te maken hebben.

Ik geloof erin dat er een middel is/zal zijn die deze ziekte kan/zal genezen, het is nu te laat voor mijn broertje maar het kan een ander nog helpen/redden!

Met de gedoneerde bedragen wil ik mij inzetten op verschillende doneeracties onder andere:

Kika (Kinderkanker): Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Het doel van Kika is om het percentage van het aantal genezing te laten verhogen naar 95% wat nu op 75% staat. Kika werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Meer informatie over Kika is te vinden op hun website https://www.kika.nl/

Scholen Against Cancer: Het doel van scholen against cancer is zorgen dat gezinnen waarvan een kind getroffen wordt door de ziekte kanker even hun ellende kunnen vergeten. Zij zorgen jaarlijks voor een groot evenement voor "zieke" gezinnen. Met deze evenementen bezorgen zij de gezinnen een onvergetelijke dag. Wat Scholen Against Cancer met de opbrengsten doen is gebruiken voor familiereizen die dan bekostigd worden. Voor elke € 1.500,- kunnen zij een volledig gezin vier dagen lang onbezorgd laten genieten van een vakantie met bezoek aan pretparken. Meer informatie over Scholen Against Cancer is te vinden op https://againstcancer.nl/

KWF: Vanaf 1949 heeft KWF, samen met iedereen die kanker bestrijdt, veel bereikt in het voorkomen, ontdekken en de behandeling van kanker. Met steun van de Nederlandse bevolking is er veel geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek naar kanker, voorlichting en patiënten ondersteuning. Meer informatie is te vinden op https://www.kwf.nl/
Ik wil eenieder vragen om mij te helpen deze doel te behalen, voor mij, mijn broertje en de mensen die het hebben. Het leven is al moeilijk en hard genoeg maar ook zij hebben een extra kans nodig.

 

Dank u wel voor het lezen van dit bericht en eventuele donatie.

Manisha Bhawan

 

Manis
29-02-2020

Eerste donatie is overgemaakt naar Kika. Meer donaties volgt nog!2

Ik heb contact gehad met het RmcD huis, waar de patiënten baad bij hebben is praktische spullen als pannenset, kopjes, borden, koekjes etc. Deze ga ik met jullie donaties aanschaffen en overhandigen aan het RmcD huis. Super veel zin in!

 

Samen staan wij sterk voor onze medemensen11


36 donaties
€ 645,00
Doel: € 25.000,00
2%